Κόντης στο PRESSARIS: «Η θέση μου για τον Μπιτσαξή και τους διαιτητές»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κόντης αναφορικά με τα όσα είπε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ λίγκας τοποθετήθηκε με δήλωσή του στο PRESSARIS.
 

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Κόντης: «Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα τα οποία πληροφορήθηκα ότι έχουν αναρτηθεί  σε διάφορα σάιτ, σχετικά με την παρουσία μου στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκ, θα ήθελα να σημειώσω τα εξής.


 
Στην αναφορά μου για διαιτητές, δεν είπα ποτέ ότι οι διαιτητές λαδώνονται και ότι είναι απατεώνες. Στην πραγματικότητα είπα:
Πρέπει να καθαρίσει η διαιτησία από σκιές και από αμφίβολες διαιτησίες ατόμων, που όπως έχει αποδειχθεί στο πρόσφατο παρελθόν, εμφανίστηκαν, διαιτήτευσαν σαν κομήτες ένα χρόνο ,κατέστρεψαν ομάδες και εξαφανίστηκαν. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος από αυτούς τα έπαιρνε ή εξυπηρετούσε συμφέροντα, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπήρξαν τέτοια άτομα. Σαν παράδειγμα κομήτη που εξαφανίστηκε, χωρίς να αναφέρω κάτι περί χρηματισμού, ανέφερα τον Σταυρίδη.
 
Δεν πρέπει όμως να συγχέουμε την αναφορά μου αυτή, με την πλειονότητα των διαιτητών, τους οποίους τιμώ και πιστεύω ότι και τίμιοι είναι, αλλά και ικανότατοι .Υπάρχουν όμως κάποιοι οι οποίοι δεν μπορούν να ευρίσκονται στο υψηλό επίπεδο της Σούπερ Λίγκ.
Όσο για τον κ. Μπιτσαξή, τον οποίο επίσης τιμώ σαν άνθρωπο και δημόσιο πρόσωπο, όπως επίσης και τον θεσμό που εκπροσωπεί, ανέφερα ότι δεν είναι σωστό και ενώ εκκρεμοδικεί η υπόθεση μας ενώπιον των αρχών, να παίρνει θέση για μια υπόθεση, η οποία πρόκειται να εξετασθεί την επομένη ημέρα.
 
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».
 
To Top