ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα Τρίκαλα ο Σιδεράκης, στον Πιερικό ο Μπαϊμάκης

Δυο πρώην πορτιέρο του Άρη βρήκαν νέα ποδοσφαιρική στέγη, με τον έναν να τίθεται αντίπαλος των κιτρινόμαυρων στο νέο πρωτάθλημα.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1. 

Συγκεκριμένα, την τριάδα των γκολκίπερ του συμπλήρωσε ο ΑΟ Τρίκαλα,  με την απόκτηση του Γιάννη Σιδεράκη. Ο 29χρονος γκολκίπερ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/8) στα Τρίκαλα, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, Αναστάση Πιφέα, και υπέγραψε συμβόλαιο.

Ο Σιδεράκης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Λουτρακίου, ΑΕ Γιάννινα, Χαϊδάρι, Απόλλωνα, Θρασύβουλο, Πανιώνιο, Καλλονή, Δόξα Κατωκοπιάς και το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τα γάντια του Άρη.

Την ίδια ώρα, τον 26χρονο τερματοφύλακα Πέτρο Μπαϊμάκη απέκτησε ο Πιερικός.

Η επίσημη ανακοίνωση:

“Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή με την Κ17 εθνική ομάδα της χώρας μας γκολκίπερ, Πέτρου Μπαϊμάκη. Ο έμπειρος 26χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνισθεί σε Λάρισα, Νίκη Βόλου, Ελασσόνα, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αιγινιακό και Άρη Θεσσαλονίκης και είναι σίγουρο ότι θα ενισχύσει τη θέση Νο1 και κάτω απο τα δοκάρια της ομάδας μας. Τον ποδοσφαιριστή καλωσόρισε ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Τάσος Σαραηλίδης.
Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και δύναμη”!

To Top