ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπάκνερ διετίας στον Άρη! Υπέγραψε κι ανακοινώθηκε ο Αμερικανός σέντερ!

Ο Έρικ Μπάκνερ είναι παίκτης του Άρη! Πριν από λίγη ώρα έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, διάρκειας δύο ετών και θα αποτελέσει τον βασικό σέντερ των κίτρινων την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο 26χρονος Αμερικανός ήταν ο βασικός στόχος του Άρη εξαρχής. Μέσα από διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν πριν από περίπου 20 μέρες οι δύο πλευρές βρήκαν την χρυσή τομή και σήμερα πριν ο Μπάκνερ έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι κίτρινοι, έστω κι αν στην Κίνα είναι ξημερώματα!

Το PRESSARIS σας είχε μεταδώσει πρώτο την πληροφορία για τον Έρικ Μπάκνερ και ότι αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Άρη από τις 4 Αυγούστου! Πέντε ημέρες μετά ο παίκτης ανήκει στους κίτρινους!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: “H ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Eric Buckner. Ο Αμερικανός σέντερ (26/04/1990, 2.08μ.) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

O Buckner είναι απόφοιτος του Georgia State και πτυχιούχος στην κοινωνιολογία. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Usak  Üniversitesi (2η κατηγορία Τουρκίας), συνέχισε στις İstanbul BB, Uşak Sportif και την τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Türk Telekom”.

Τα στατιστικά του Μπάκνερ

stats

To Top