Η λίστα της… ντροπής: Γερουλάνος, Μπιτσαξής, Τριτσώνης, Κουρομπίλια, Σαρρής

Η απόφαση της τιμωρίας του Άρη (γιατί ας μην ξεχνάμε ότι η κίτρινη ΠΑΕ τιμωρήθηκε και μάλιστα πολύ αυστηρά…) άφησε πολύ κόσμο εκτεθειμένο. Όχι απλό και ανώνυμο κόσμο, αλλά υψηλά ισταμένους και σημαντικούς θεσμικούς παράγοντες.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η λίστα είναι αποκαλυπτική:

Παύλος Γερουλάνος: Χωρίς να γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες και το τι ακριβώς έγινε, προχώρησε σε ωμή πολιτική παρέμβαση και έσπευσε να βγάλει λάδι τον Τριτσώνη. Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Οι τελευταίοι μήνες αποδεικνύουν ότι οι πολιτικοί και η πολιτική περνούν μεγάλη κρίση και είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Παναγιώτης Μπιτσαξής: Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού όλων (;) των Ελλήνων, ηθελημένα ή όχι «τσουβάλιασε» τον Άρη με τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη στον αγώνα μπάσκετ Πανιωνίου – Παναθηναϊκού με την εκτόξευση… μαρμάρων! Δεν συγκρίνονται τα όσα έγιναν στις δύο αναμετρήσεις και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπαίνουν στο… ζύγι τέτοιες καταστάσεις, ειδικά από κυβερνητικούς φορείς! Εκτέθηκε και έμεινε κι αυτός… μάρμαρο.

Γιώργος Σαρρής: Ο πρόεδρος της ΚΕΔ απέδειξε με τις δηλώσεις του. Αντί να καλέσει τον Τριτσώνη για να τον τιμωρήσει, προσπάθησε να τον καλύψει… «Θεωρώ ότι οι διαιτητές εφάρμοσαν τον κανονισμό, αυστηρά ή όχι είναι δικό τους θέμα. Εκείνοι ήταν εκεί και βίωναν τις συνθήκες. Έκαναν αυτό που λέει ο κανονισμός. Δεν έχει διασταυρωθεί αυτό το λένε στον Άρη ότι ο διαιτητής ζήτησε να εκκενωθεί η εξέδρα στο σημείο εκείνο. Εγώ πληροφορήθηκα ότι δεν έγινε ποτέ».

Ας διαβάσει το σκεπτικό της απόφασης, που τον αφήνει… εκκενωμένο, όπως τα κενά λεγόμενά του: «Τότε ο διαιτητής κάλεσε τους βοηθούς και τον 4ο διαιτητή και αποχώρησαν στα αποδυτήρια. Εκεί ο διαιτητής ανακοίνωσε αρχικά την προσωρινή διακοπή του αγώνα και η διοίκηση της εγκαλούμενης  – ενιστάμενης ΠΑΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ αυτής κ. Αθανασιάδη δεσμεύτηκαν να εκκενωθεί από θεατές όλη η θύρα 2, ώστε να επαναρχίσει ο αγώνας, πράγμα το οποίο πέτυχαν μετά από συνεχείς
εκκλήσεις και επιτόπιες προσπάθειες (βλ. έκθεση παρατηρητή της
Διοργανώτριας).  Παρά ταύτα όμως, και ενώ είχε περάσει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των δεκαπέντε (15) λεπτών από την ως άνω προσωρινή διακοπή 6 η σελίδα της υπ’αρθμ. 142/2012 απόφασης της  Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής  -SUPER LEAGUΕ ΕΛΛΑΔΑ του αγώνα και την απόσυρση της διαιτητικής τετράδας στα αποδυτήρια του γηπέδου,  ο διαιτητής κάλεσε  εκ νέου  τον παρατηρητή του αγώνα και τον αστυνομικό διευθυντή και τους ανακοίνωσε την οριστική διακοπή του
αγώνα».

Σταύρος Τριτσώνης: Στην εποχή της τεχνολογίας και της εικόνας, δεν χρειάστηκαν… χίλιες λέξεις για να εκτεθεί κι αυτός. Ο Αθηναίος διαιτητής έδειξε… υπερβάλλοντα ζήλο για να διακόψει οριστικά ένα παιχνίδι για την ρίψη ενός μπουκαλιού στο Κλεάνθης Βικελίδης! Όταν, όμως, δέχτηκε το κέρμα στο κεφάλι πέρσι ο πρώτος βοηθός του (Τρύφωνας) μέσα στο Καραϊσκάκη στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, γιατί δεν το διέκοψε άραγε; Δυο μέτρα και δυο σταθμά, τα οποία αποκαλύφθηκαν. Πώς θα ξανασφυρίξει άραγε;

Χρυσούλα Κουρομπίλια: Προφασίστηκε τραυματισμό, ο οποίος ποτέ δεν υπήρξε, τίναξε στον αέρα ένα παιχνίδι, έκανε άνω-κάτω έναν σύλλογο και ένα πρωτάθλημα, έβαλε σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων φιλάθλων, μαζί με τον Τριτσώνη με τον τρόπο κατά τον οποίο χειρίστηκαν μια κατάσταση σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Προφανώς, όπως αποδεικνύεται τα… ψυχολογικά της προβλήματα την εμποδίζουν να κάνει καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Κρίνεται επιεικώς ανεπαρκής… Ας μην επεκταθούμε περισσότερο.

To Top