Χαμόγελα των παικτών και αναμονή για τον ορισμό των 48 λεπτών

Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, ικανοποίηση στα αποδυτήρια της κιτρινόμαυρης ομάδας. Τώρα όλοι βρίσκονται στη φάση της αναμονής…

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 
Λίγο πριν τις δέκα το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης ο Μανουέλ Μασάδο και οι παίκτες πληροφορήθηκαν τα ευχάριστα νέα. Η αρχική έκπληξη έδωσε τη θέση της στην ικανοποίηση και προκάλεσε την εγρήγορση…

Η απογοήτευση και ο προβληματισμός έδωσαν τη θέση τους στην αποφασιστικότητα για την αγωνιστική προσπάθεια, η οποία συνεχίζεται, μια και η χρονιά δεν τελείωσε.

Οι κίτρινοι έχουν πλέον στη διάθεσή τους 48 λεπτά (χωρίς τις όποιες καθυστερήσεις) για να γυρίσουν το εις βάρος τους 0-1 και να προσπεράσουν τον Αστέρα Τρίπολης στην βαθμολογία, μπαίνοντας και πάλι στη διεκδίκηση της 6ης θέσης που πιθανόν να οδηγήσει στην Ευρώπη, με δεδομένα τα προβλήματα των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.Το μόνο που απομένει από δω και πέρα είναι ο ορισμός των υπόλοιπων 48 λεπτών που απέμειναν.

Το πιο πιθανό είναι να συνεχιστεί το Μεγάλο Σάββατο από το 42’ και μετά οπότε διακόπηκε. Αυτό θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα, όπως και το αν η ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών ισχύσει σ’ αυτό το ματς ή στο επόμενο εντός έδρας (με την Κέρκυρα). Ανοιχτό παραμένει και το αν η διαιτητική τετράδα θα αλλαχθεί μια και υπάρχει «σπουδαίος λόγος» για την… επιστροφή των Τριτσώνη και  Κουρομπίλια. 

To Top