Μπουνιές των παικτών της Μπόκα στους αντίπαλους οπαδούς! (videos)

Πρώτοι στη βαθμολογία, πρώτοι και στα… μπουνίδια αποδείχθηκαν οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς, που δεν άφησαν αναπάντητες τις προκλήσεις των οπαδών της Τίγκρε και πιάστηκαν στα χέρια μαζί τους, στο δρόμο, μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων! Η αστυνομία διέλυσε τον καυγά με πυροβολισμούς στον αέρα!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η Μπόκα ηττήθηκε με 2-1 για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα και πλέον συγκατοικεί στην κορυφή με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, αλλά τα… καλύτερα συνέβησαν κατά την αποχώρηση της αποστολής από το γήπεδο της Τίγκρε.

Στην αρχή, όλα έδειχναν πολιτισμένα και οι παίκτες των «Γενοβέζων» έβγαζαν φωτογραφίες με φίλους των γηπεδούχων. Όταν όμως κάποιοι άλλοι θερμόαιμοι οπαδοί άρχισαν να φτύνουν τους αποχωρούντες ποδοσφαιριστές και να ταρακουνούν το λεωφορείο της Μπόκα, τότε οι τελευταίοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους!

Σχεδόν όλοι οι παίκτες της ομάδας κατέβηκαν από το λεωφορείο και άρχισαν να μοιράζουν καρπαζιές και μπουνιές, κάνοντας τους οπαδούς της Τίγκρε να μοιάζουν με… γατάκια!

Χρειάστηκε μάλιστα να επέμβει η αστυνομία, που έριξε αρκετές πλαστικές σφαίρες στον αέρα για να χωρίσει τις δύο πλευρές, αφού προηγουμένως οι «σεκιουριτάδες» του γηπέδου είχαν αποτύχει να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Σοβαροί τραυματισμοί δεν σημειώθηκαν, αλλά ορισμένοι οπαδοί της Τίγκρε χρειάστηκαν πρώτες βοήθειες. Αντίθετα, τα… παλικάρια της Μπόκα αποχώρησαν σώα και αβλαβή, με τους Ρολάντο Σκιάβι και Σαντιάγκο Σίλβα να κερδίζουν από τους συμπαίκτες τους τα περισσότερα εύσημα για την ανδρεία τους…

Νωρίτερα, μέσα στο γήπεδο, οι «μποστέρος» είχαν γνωρίσει την ήττα με 2-1 (26′ Μοράλες, 87′ αυτ. Σκιάβι – 78′ Ινσαουράλδε) και έμειναν στους 20 βαθμούς, όσους έχει πλέον και η Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ η Τίγκρε έφτασε τους 17.

Δείτε τον απίστευτο καυγά των παικτών της Μπόκα με τους οπαδούς της Τίγκρε:
{youtube}wfco5Csf-fc|480|360|1{/youtube}

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης, με περιγραφή που… κόβει την ανάσα:
{youtube}B0qeIq6BDBU|480|360|1{/youtube}

To Top