Φατί: «Aγαπώ τον Άρη, αλλά δύσκολα θα μείνω και του χρόνου»

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έφυγαν για τις διακοπές τους, θέλοντας να αποφορτιστούν στο τριήμερο ρεπό τους, ώστε να επιστρέψουν τη Δευτέρα του Πάσχα στις προπονήσεις, ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος… Όλοι έφυγαν με ανάμικτα συναισθήματα… Ένας από αυτούς, ο Ρικάρντο Φατί δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί μιλώντας με φιλάθλους του Άρη.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Γαλλοσενεγαλέζος μέσος των κίτρινων αναχώρησε τη Μεγάλη Πέμπτη αεροπορικώς για τη Γαλλία. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο πριν πετάξει, τον πλησίασαν φίλοι του Άρη και έπιασαν συζήτηση μαζί του. Ο Φατί αφού δέχθηκε τις ευχές των κιτρινόμαυρων, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του.

«Περάσαμε δύσκολη χρονιά στο οικονομικό. Τα πράγματα δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμη, όπως θα θέλαμε, περιμένουμε να γίνει…» είπε χαρακτηριστικά ενώ επανέλαβε για μια ακόμη φορά αυτό που είχε πει πριν μερικές βδομάδες σε συνέντευξή του στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης: «Το συμβόλαιό μου είναι υψηλό. Με τα σημερινά δεδομένα, δύσκολα θα μείνω στην ομάδα. Δέθηκα μαζί της, αγαπώ τον Άρη αλλά κάποια πράγματα μας ξεπερνάνε. Το πιο πιθανό είναι να φύγω…».

Ο Φατί δέχθηκε τις προτροπές των φίλων του Άρη να παλέψει μαζί με τους συμπαίκτες του για τρεις νίκες στο… μισό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και αυτά με Παναιτωλικό και Κέρκυρα και αναχώρησε προς τον προορισμό του…

To Top