ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλεξανδρής: “Το γεμάτο Αλεξάνδρειο δίνει ενέργεια στους παίκτες – Όπλο του Άρη η δυνατή άμυνα”

Στο όπλο του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας στα ερτζιανά της Αθήνας.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94.6

Για τη νίκη του Άρη: «Ο Άρης έδειξε ότι θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Είναι μια ιδιαίτερη έδρα το Αλεξάνδρειο. Είναι πάντα γεμάτο, δίνει ενέργεια στους παίκτες. Ο Άρης έδειξε καλά στοιχεία κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Φέτος βασίζει την απόδοσή του και τις νίκες του στο ότι παίζει πολύ δυνατή άμυνα, στα όρια του αντικανονικού. Αν δεν είσαι καλά διαβασμένος, με την πίεση που δημιουργεί, είναι πολύ πιθανόν να χάσεις, ακόμα και αν έχεις καλύτερη ομάδα. Όπως συνέβη και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για την απουσία του Τζαμέλ Χάγκινς: «Ο Χάγκινς είναι η πιο σπουδαία απώλεια για τον Άρη, αλλά μην ξεχνάμε τον Ξανθόπουλο, γιατί δίνει πολλές ανάσες. Φυσικά είχε απουσίες και ο Παναθηναϊκός. Αυτά συμβαίνουν σε κάθε ομάδα. Ο Άρης φρόντισε με τις αλλαγές που έκανε και με συλλογική προσπάθεια να μη φανεί η απουσία του Χάγκινς».

Για το τι περιμένει να δει στο επόμενο ματς: «Εκτιμώ, ότι ο Παναθηναϊκός κατάλαβε ότι είχε λάθος εκτίμηση για το παιχνίδι και θα παρουσιαστεί πολύ πιο βελτιωμένος. Βεβαίως, δεν είναι εύκολο και για τον Άρη να πάρει δεύτερη σερί νίκη. Θα έλεγα ότι η παρουσία του Καλάθη στο επόμενο παιχνίδι θα αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Άλλωστε, ήταν εξαιρετικός στο ένα ματς στο ΟΑΚΑ.

Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Εμένα με ενδιαφέρει να δω ένα δυνατό παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Όποιος έχει διαβάσει καλύτερα το παιχνίδι θα είναι και ο νικητής».

To Top