“Κομμένος” από τον Άρη, βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ!

Στον Άρη ο Ντάριλ Γουάτκινς δεν έκανε το περασμένο καλοκαίρι και προτιμήθηκε η λύση του συμβολαίου του, όμως ο Αμερικανός σέντερ έκανε μια εξαιρετική χρονιά με την κυπριακή ΕΘΑ και με το τέλος του πρωταθλήματος, μπόρεσε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ από τους Χόρνετς!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο 28χρονος σέντερ ήρθε το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη, δοκιμάστηκε από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στο διάστημα της προετοιμασίας στην Βουλγαρία, αλλά και αργότερα, όμως “κόπηκε” για να αποκτηθεί πλέι μέικερ μετά το ναυάγιο με τον Βαγγέλη Μάντζαρη και γιατί μέχρι τότε δεν είχε πείσει τον Έλληνα τεχνικό.

Βρήκε αμέσως δουλειά στην κυπριακή ΕΘΑ, την οποία ο Άρης είχε αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Στην Κύπρο έκανε πολύ καλή χρονιά, ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας με 11,8 πόντους μέσο όρο στο Γιουροτσάλεντζ και μόλις ολοκληρώθηκε η χρονιά εκεί, μπόρεσε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Οι Χόρνετς του προσέφεραν 10ήμερο συμβόλαιο για το φινάλε της κανονικής διάρκειας και για να τον “χωρέσουν” στο ρόστερ αποδέσμευσαν άλλον παίκτη! Ο Γουάτκινς είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Σίρακιουζ, δεν είχε γίνει ντραφτ και παρότι είχε αγωνιστεί σε μερικά παιχνίδια προετοιμασίας στο ΝΒΑ με τους Κινγκς, τους Σπερς και τους Καβαλίερς, εντούτοις ποτέ δεν είχε αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Θα το κάνει τώρα. Οι Χόρνετς έχουν χάσει τους δύο βασικούς σέντερ (Οκαφόρ, Κέιμαν) και χρειάζονται ψηλούς για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε αποφάσισαν να αποκτήσουν τον… παραλίγο παίκτη του Άρη.

To Top