ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποψίες για τον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης–Ορεστιάδα από τις στοιχηματικές εταιρείες

Στο μικροσκόπιο των στοιχηματικών εταιρειών έχει μπει η αναμέτρηση Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Ορεστιάδας για την τελευταία αγωνιστική της Volley League, που ολοκληρώθηκε με νίκη της Ορεστιάδας, η οποία σήμανε και την παραμονή της στην Volley League.

Συγκεκριμένα, το thrakisports.gr αναφέρει: “Όπως επισημαίνουν στοιχηματικοί αναλυτές, παρατηρήθηκαν δυσανάλογα με βάση την δυναμικότητα των ομάδων και τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι ποσά υπέρ της νίκης της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ το ποντάρισμα υπέρ του ΑΟΟ κλείδωσε στο live στοίχημα αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ από τον Εθνικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν την έναρξη του αγώνα, η νίκη του Εθνικού παιζόταν στο 3,75  ενώ αυτή της Ορεστιάδας μόλις στο 1,25. Και αυτό παρόλο που ο Εθνικός ήταν πολύ πιο ψηλά στην βαθμολογία από τον ΑΟΟ, έπαιζε εντός έδρας σε αυτόν τον αγώνα και είχε με το μέρος του και την προϊστορία με το 6-0 σερί επί της Ορεστιάδας στα τελευταία έξι επίσημα ματς τους την τελευταία διετία.

Στοιχηματικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι αυτή η χαμηλή απόδοση στη νίκη της Ορεστιάδας οφειλόταν στο μαζικό ποντάρισμα που είχε το διπλό και ειδικότερα το σκορ 1-3. Για αυτόν τον λόγο, όσες στοιχηματικές εταιρείες έδιναν για ποντάρισμα το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί υπήρξαν και κάποιες που δεν το έδωσαν καν, το «κλείδωσαν» μόλις κατέκτησε το πρώτο σετ ο Εθνικός.

Από παράγοντα του χώρου αναφέρθηκε ότι «συγκεντρώνονται τα στοιχεία για να αποσταλούν αρμοδίως», αν και στο βόλεϊ δεν υπάρχει κάποια συνεργασία όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο με την SportRadar. Σχολίαζαν ωστόσο ότι δε νοούνται να υπάρχουν τόσο «εξόφθαλμες» υποψίες σε ένα πρωτάθλημα που χορηγεί το «Πάμε Στοίχημα»”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση αφορά άμεσα και τον Άρη, αφού η Ορεστιάδα μαζί με τον Ηρακλή ήταν οι δύο ομάδες, που κέρδισαν απευθείας την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια, με αποτέλεσμα οι “κίτρινοι” να οδηγηθούν στην Α2. Αν οι υποψίες αποδειχθούν βάσιμες, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, που θα παρασύρουν και τον Άρη

 

To Top