“Όχι μέσα στο σπίτι μας” το σύνθημα του Άρη

Οι Αμερικανοί το λένε “not in our home”. Αυτή είναι η κατάσταση του αγώνα σήμερα (16.00) στο Αλεξάνδρειο. Ο Άρης βρίσκεται υπό το φάσμα του αποκλεισμού από το πρωτάθλημα, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, αλλά θα προσπαθήσει αυτός ο αποκλεισμός τουλάχιστον να μην έρθει μέσα στην έδρα του.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Είναι δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με περισσότερη ποιότητα και ποσότητα, όμως όχι ανίκητη. Ο Άρης το ξέρει πολύ καλά αυτό, γιατί καθαρά από δικά του λάθη είχε χάσει στο Παλέ στον αγώνα της κανονικής διάρκειας. Τότε βέβαια είχε στο ρόστερ του και τον Τζέιμς και τον Τσαλδάρη, τώρα δεν έχει κανέναν από τους δύο και ο Παναθηναϊκός έχει και κίνητρο να… τελειώσει την σειρά χωρίς απώλειες.

Οι κίτρινοι παρουσίασαν ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ με εξαίρεση ένα καταστροφικό δεκάλεπτο (22′ – 32′) και θέλουν σήμερα να διευρύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό το καλό διάστημα στην απόδοσή τους και να διεκδικήσουν τη νίκη, που θα στείλει την σειρά σε τρίτο αγώνα.

Λογικά, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα έχει στην διάθεσή του τον Χρήστο Ταπούτο, που ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό την ίωση, εξαιτίας της οποίας αγωνίστηκε μόλις δυόμιση λεπτά προχθές.

To Top