Ο Ντέιβις στο PRESSARIS: «Η εξήγηση για τα δυο πρόσωπα»

Σύμφωνα με τον Ρον Ντέιβις το πρώτο ημίχρονο του Άρη ήταν από τα καλύτερα της φετινής χρονιάς, όπως τόνισε στο PRESSARIS. Απέναντι, όμως στον Παναθηναϊκό ένα ημίχρονο δεν φτάνει…

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Αμερικανός γκαρντ υπογράμμισε πως “το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο κόντρα σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά. Είχαμε πάθος, παίξαμε σωστά στην επίθεση και στην άμυνα περιορίσαμε σημαντικά τον Παναθηναϊκό. Ήταν από τα καλύτερα ημίχρονα της φετινής σεζόν, όμως στην συνέχεια μείναμε από δυνάμεις. Είχαμε κάποιους παίκτες με φάουλ και ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές”.

Για τον αγώνα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο υποστήριξε ότι “θα πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό με την στήριξη που θα έχουμε και από τον κόσμο μας. Η διάρκεια είναι ένα στοιχείο από το οποίο ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες και αυτές που έχουν βάθος πάγκου από τις υπόλοιπες. Το παιχνίδι στο Παλέ μπορεί να είναι και το τελευταίο για την φετινή σεζόν μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε την στήριξη του κόσμου και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό”.

To Top