«Να πάει να γ… το clasico»!

Ολόκληρος ο πλανήτης περιμένει με ανυπομονησία τη μεθαυριανή σύγκρουση Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι παίκτες κάποιων άλλων ομάδων στην Ισπανία αισθάνονται… ριγμένοι, επειδή το «clasico» μονοπωλεί το ενδιαφέρον!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Περισσότεροι από 400 εκατομμύρια τηλεθεατές πρόκειται να στηθούν μπροστά στις οθόνες τους το Σάββατο (21/04) στις 21:00 για την σύγκρουση κορυφής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Μόνο που ο ρόλος του «κομπάρσου» δεν αρέσει στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο ισπανικό πρωτάθλημα…

Όταν μάλιστα ζήτησαν από τον μέσο της Μαγιόρκα, Πεπ Μαρτί, τα προγνωστικά του ενόψει του ντέρμπι του «Καμπ Νόου», εκείνος απάντησε με ακραίο τρόπο: «Να πάει να γ… το clasico! Συγγνώμη για την έκφρασή μου, αλλά δύο ώρες νωρίτερα δίνουμε το δικό μας αγώνα της χρονιάς, κόντρα στην Σαραγόσα. Ελπίζω ο κόσμος μας να επιλέξει να έρθει στο γήπεδο και να γιορτάσουμε μαζί μια νίκη – παραμονή».

Την ενόχλησή του για την προνομιακή μεταχείριση που έχουν οι δύο «αιώνιοι» εξέφρασε και ο προπονητής της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, επειδή ο αγώνας της ομάδας του με την Σεβίλλη μετατέθηκε κατά 30 λεπτά προκειμένου να μην συμπέσει με το post-game του «clasico».
«Αυτό είναι έλλειψη σεβασμού για τους φιλάθλους και για τις υπόλοιπες ομάδες. Αν είναι έτσι, ας τους βάλουν να παίξουν μια μέρα μόνοι τους, χωρίς άλλους αγώνες», σχολίασε o Μαρτίνεθ.

To Top