ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια με ΑΕΚ!

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο, στον οποίο ο Άρης έχει την ευκαιρία εφόσον τον κερδίσει, να γίνει φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι σήμερα Δευτέρα (22/02) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την Κυριακή 28/02 (17:00) στο «NickGalis Hall», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από σήμερα έως την Παρασκευή (26/02) από τις 12:00 έως τις 20:00, από την ARIS BCBoutique “The Legend Store”. Για τη διάθεση των εισιτηρίων το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει νέα ενημέρωση από την Κ.Α.Ε.

Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ηλεκτρονικά, από τη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-agonon-15-16/, αλλά και από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Screen Shot 2016-02-22 at 12.13.04

To Top