ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέλκας: “Δύσκολη η επόμενη μέρα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά”

Ο Γιάννης Μέλκας στάθηκε περισσότερο στα όσα συνέβησαν τόσο εντός του γηπέδου σήμερα όσο και στα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιχνίδι, παρά στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Μακάρι να είχαμε την ευκαιρία ν΄ ασχοληθούμε με τεχνικά θέματα σε αυτά τα παιχνίδια, καθώς τόσο η ιδιαιτερότητα αυτών των αγώνων όσο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, δεν μας επιτρέπουν να μιλήσουμε», για να προσθέσει:

«Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να προετοιμαστούμε όπως έπρεπε γι΄ αυτό παιχνίδι. Συγκινήθηκα όταν είδα τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο για να μας στηρίξει. Αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αυτό γύρισε μπούμεραγκ».

Τέλος, αναφερθείς στο αγωνιστικό κομμάτι, είχε να πει: «θεωρώ ότι το 2ο σετ ήταν καθοριστικό. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, που πάλεψαν, παρά τα προβλήματα. Κάναμε την προσπάθειά μας στο τρίτο σετ και τα καταφέραμε», για να καταλήξει:

«Δεν μ΄ αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά στο τέταρτο σετ το παιχνίδι σε κάποια σημεία πήγε στους διαιτητές. Η συνέχεια είναι αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά δύσκολη. Αύριο έχουμε ένα ραντεβού με τον πρόεδρο για να δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια…».

To Top