ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

PRESSARIS Aποστολή – Γουάιτ: “Ευλογία να παίζεις στην Ιταλία με τη φανέλα του Άρη”

Ο Οκάρο Γουάιτ επιστρέφει στην Ιταλία για έναν αγώνα διαφορετικό από όσους έδινε πέρσι με την Βίρτους και υπογράμμισε ότι θα παίξει όσο πιο σκληρά μπορεί για να. επιβεβαιώσει τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, αλλά μέσα από τον πλουραλισμό και την ποιότητα της ομαδικής προσπάθειας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ρωτήθηκε για τον αυριανό αγώνα σε σχέση και με το παρελθόν που έχει κόντρα στην Αρμάνι από την περσινή θητεία του στην Βίρτους Μπολόνια και απάντησε: “Πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατή άμυνα. Πρέπει να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί σε αυτό το κομμάτι, γιατί είναι μια πολύ καλή επιθετική ομάδα. Να τους περιορίσουμε όσο μπορούμε”.

Ρωτήθηκε τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος σήμερα σε συνδυασμό με το ότι δεν κάνει συνήθως δύο μέτρια παιχνίδια και δεν ήταν καλός στην Ρόδο και απάντησε: “Προσπαθώ να παίζω όσο πιο σκληρά μπορώ, αυτό θα κάνω αύριο. Γνωρίσαμε μια απογοήτευση στη Ρόδο, αλλά τώρα είναι διαφορετικά, είναι ένα παιχνίδι Γιούροκαπ και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ”.

Για το αν είναι πρόκληση η επιστροφή του στην Ιταλία είπε ότι “είναι ευλογία να αγωνίζομαι ξανά εδώ με την φανέλα του Άρη. Προτεραιότητα έχει φυσικά η ομάδα και να πάρουμε τη νίκη”.

Για το σχόλιο του Τζεντίλε ότι αυτός είναι ο υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος απάντησε: “Ευχαριστώ για το σχόλιο, αλλά είναι θέμα ομάδας. Αν κάποιος δεν έχει καλή μέρα, κάποιος άλλος θα βγει μπροστά και θα καλύψει το κενό. Είμαστε πολύπλευρη ομάδα, με ποιότητα και πλουραλισμό. Πιστεύω ότι αυτά τα στοιχεία θα μας βοηθήσουν. Πρέπει εμείς να περιορίσουμε τον Τζεντίλε στον αυριανό αγώνα”.

 

To Top