ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζητάνε και τα ρέστα οι παράγοντες της Θήρας! Φαιδρή ανακοίνωση που…απαγορεύει στο PRESSARIS να κάνει ρεπορτάζ!

Στον ελληνικό αθλητισμό έχουμε δει κι έχουμε διαβάσει πολλά με πρωταγωνιστές τους παράγοντες του αθλητισμού. Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι τα είχαμε δει όλα ή τουλάχιστον τα περισσότερα. Μέχρι που ήρθε η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας, ομάδας βόλεϊ από τη Σαντορίνη, να αποδείξει ότι κάποιοι που δηλώνουν παράγοντες και έχουν τις τύχες μια ομάδας στα χέρια τους, μπορούν να απαγορεύουν από τον Τύπο να κάνει… ρεπορτάζ! Έλεος.

Η… φαιδρή ανακοίνωση που εμφανίστηκε σε σάιτ του βόλεϊ (χωρίς να έχει σταλεί στο PRESSARIS με τις απαραίτητες υπογραφές του δ.σ. και τη σφραγίδα του) “μαλώνει” το PRESSARIS γιατί κατέγραψε δημοσιογραφικά την δεδομένη δυσαρέσκεια του επίσημου Άρη για το θέμα του γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικά ΕΔΩ το ρεπορτάζ 

Αντί λοιπόν, η ομάδα της Σαντορίνης να μιλήσει επί της ουσίας, επιχειρεί να αποφύγει την ταμπακιέρα και να κάνει και… μαθήματα δεοντολογίας από πάνω! Ενέργειες όπως αυτές σε βάρος του Άρη και ανακοινώσεις τέτοιου είδους γυρίζουν το βόλεϊ πολλά χρόνια πίσω και δεν τιμούν τη φίλαθλη κοινωνία της Σαντορίνης.

Αν και δεν έχουμε στη διάθεσή μας την ανακοίνωση που εμπλέκει άστοχα και με δόλο το PRESSARIS, προκειμένου να δημοσιεύσουμε τη σχετική ανακοίνωση (άραγε εκφράζει όλο το δ.σ. του ΑΟΘ;) παραθέτουμε παρακάτω τα όσα μνημειώδη αναφέρει:

“Έκπληξη και ερωτηματικά μας προκαλεί η διαμαρτυρία του ΑΡΗ όπως αυτή παρουσιάζεται σε οπαδική του ιστοσελίδα ( PRESSARIS), ανώνυμα, με τη γνωστή αλλά ξεπερασμένη μέθοδο της διαρροής ειδήσεων χωρίς να αναφέρεται κάπου ο υπογράφων.

Ο αποστολέας λοιπόν της δημοσίευσης θα έπρεπε να γνωρίζει:

A. Ότι τα κλειστά γυμναστήρια δεν ανήκουν στις ομάδες οπότε δεν είναι δυνατών η εύρεση ωρών κατά το δοκούν και για ίδια χρήση. Παρόλα αυτά ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ εξασφάλισε την προπόνηση όπως αυτή προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α1 για τον φιλοξενούμενο.

Έξαλλοι θα πρέπει να είναι στον ΑΡΗ με την δική τους άρνηση δια του εκπροσώπου τους κ. Γιαννάκη να παραχωρήσει την ώρα αυτή στον μεταξύ μας αγώνα του α’ γύρου.

Εμείς όμως δεν ‘’διοχετεύσαμε’’ την δυσαρέσκειά μας γιατί κατανοούμε πως υπάρχει δυσκολία στην ανεύρεση ώρας.

Β. Έχουμε επίσης μάθει να αντιμετωπίζουμε προβλήματα μετακινήσεων και να μην μεμψιμοιρούμε όταν σε κάθε εκτός έδρας μας αγώνα ταξιδεύουμε 2 και 3 μέρες .

Ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να φτάσει στο νησί στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου και να έχει 5 ώρες να ξεκουραστεί για τον αγώνα στις 4 ή να φτάσει Παρασκευή με το πλοίο όπως όλες οι ομάδες. Δεν βρίσκουμε το λόγο για αλλαγή ώρας όταν όλα έχουν προγραμματιστεί και όλοι έχουν ενημερωθεί ( φίλαθλοι και τοπικό κανάλι για μετάδοση) για ώρα έναρξη στις 4.

Υπάρχουν ομάδες που φτάνουν στο νησί με καράβι και έρχονται κατευθείαν στο γήπεδο για τον αγώνα όπως αντίστοιχα συμβαίνει και σε εμάς.

Δεν μπορούμε λοιπόν να καταλάβουμε γιατί δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα ο αρθρογράφος; Ποιον εξυπηρετεί; Σίγουρα όχι την ομάδα του ΑΡΗ & γενικότερα το γυναικείο βόλλευ

Εκ του Δ.Σ

Α.Ο.ΘΗΡΑΣ”

To Top