ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Νίκη για να μείνουμε ψηλά και να διατηρήσουμε το αήττητο εντός έδρας”

Την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου θα αντιμετωπίσει ο Άρης στο κλειστό του ΔΑΚ Πυλαίας σήμερα Σάββατο (12/12) στις 19.00 το απόγευμα.

“Ήμασταν και πέρυσι αντίπαλοι και σίγουρα όταν δύο ομάδες που έπαιζαν πριν από μήνες στην Α2 βρίσκονται φέτος στην Α1 κατηγορία, αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό. Πέρα από τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει μεταξύ των ομάδων, είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, όπου εμείς θέλουμε τη νίκη για να διατηρηθούμε “στα ψηλά” και να κρατήσουμε “αλώβητη” την έδρα μας”, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σολκίδης για να συμπληρώσει:

“Ο Αίας στα τελευταία του παιχνίδια παίζει καλά και είναι γεγονός πως γνωρίζει η μία ομάδα πολύ καλά την άλλη, μολονότι δεν δώσαμε φέτος κάποιο φιλικό. Ο αντιπαλός μας είναι ανεβασμένος και θα χρειαστεί η δέουσα προσοχή και συγκέντρωση από την ομάδα μου για να κρατήσουμε τα κεκτημένα στην έδρα μας. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό, θέλουμε τους οπαδούς της ομάδας μας, αλλά και τα παιδιά των Ακαδημιών μας, να μας στηρίξουν”.

To Top