ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χάγκινς: “Είμαι περήφανος για την ομάδα και το κόσμο”

Για τη πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας, την σωστή αμυντική λειτουργία αλλά και για το πώς κατάφερε να υπερνικήσει τους ψιλότερους και δυνατότερους αντιπάλους που είχε να αντιμετωπίσει σήμερα στο παιχνίδι, μίλησε ο Τζαμέλ Χάγκινς.

Για τη σημερινή αναμέτρηση: Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τον κόσμο. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και με αυτή την επικράτηση επανακτήσαμε το μομέντουμ κάτι που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια.

Για το πώς αντιμετώπισε τους ψηλότερους και δυνατότερους αντιπάλους του: Το κλειδί είναι να παίζεις σκληρά σε κάποιους αγώνες μπορεί οι αντίπαλοι να είναι δυνατότεροι σε άλλα πιο αδύναμοι το μυστικό είναι να παίζεις σκληρά για να πετύχεις.

Για το μπλοκ στην αρχή του αγώνα: η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να κάνω το κόψιμο μου βγήκε και δούλεψε καλά για μένα αυτή η φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανα ένα εξίσου καλό κόψιμο αλλά δυστυχώς οι διαιτητές μου το χρέωσαν ως φάουλ.

Για το αμυντικό πλάνο που είχε σήμερα η ομάδα: Η Τράμπζονσπορ είναι πολύ καλή ομάδα στον επιθετικό τομέα. Εμείς θέλαμε με να παίξουμε καλά αμυντικά και να τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ. Το καταφέραμε και πετύχαμε τη νίκη.

To Top