ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα καταδίκη σε Μισούνοφ, αλλά αποφυλακίζεται

Με συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε ο Μιχάλης Μισούνοφ για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ένοχο τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του Άρη, αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, ενώ αποφάσισε να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεση του.

Όπως γράφει η voria.gr: “ο κατηγορούμενος  συνελήφθη, πριν ένα χρόνο, κατέχοντας 1,5 κιλό χασίς, τύπου σοκολάτας, μια διόπτρα όπλου και 13 πακέτα με λαθραία τσιγάρα. Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι τα παραπάνω αντικείμενα τα παρέλαβε, ως ενέχυρο, από έναν υπήκοο ΠΓΔΜ ο οποίος του χρωστούσε 2000 ευρώ.

Το 2009, ο Μιχάλης Μισούνοφ είχε συλληφθεί και για την κατοχή εκτοξευτήρων και αντιαρματικών ρουκετών και καταδικάστηκε με κάθειρξη 10 ετών και 9 μηνών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, το 2010. Δύο χρόνια αργότερα, εκτίοντας μέρος της ποινής του, αποφυλακίστηκε με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών.

Η τελευταία σύλληψη, για την κατοχή του χασίς, τον οδήγησε εκ νέου στη φυλακή καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μόλις απολογήθηκε.

Τώρα αναμένεται να αποφυλακιστεί ξανά, παρά τη νέα καταδίκη του, επειδή το Μονομελές Εφετείο του έδωσε το δικαίωμα να ασκήσει έφεση με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Για πρώτη φορά, ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη απασχόλησε τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές το 2004. Τότε είχε κατηγορηθεί για απάτη με πλαστές πιστωτικές κάρτες, ως μέλος πολυμελούς κυκλώματος”.

 

To Top