ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μακ Νιλ: “Να θυμηθούμε πώς παίζαμε πριν λίγο καιρό και να μείνουμε ενωμένοι!”

Για το αυριανό πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει την πορεία του Άρη στο Γιούροκαπ μίλησε ο Τζερέλ Μακ Νιλ, τονίζοντας πως οι κίτρινοι πρέπει να κερδίσουν το παιχνίδι για βαθμολογικούς λόγους και επιπλέον να μείνουν ενωμένοι για να ξεπεράσουν τις δύο σερί ήττες.

Για το αυριανό παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ: Έπαιξαν αρκετά καλά στο πρώτο παιχνίδι, είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν μας το επέτρεψαν. Σίγουρα τους γνωρίζουμε καλύτερα και η χρονική στιγμή που έγινε το πρώτο παιχνίδι δεν απέχει κα πολύ, οπότε θα μπούμε στο παιχνίδι για να κερδίσουμε.

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά τις ήττες σε Γιούροκαπ και Basket League: Το βασικό συστατικό είναι να μείνουμε ενωμένοι να θυμηθούμε πως παίζαμε πριν από λίγο καιρό που παίζαμε καλό μπάσκετ, αλλά το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι και να δούμε τα λάθη μας.

Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο: Στο παιχνίδι με τον Κόροιβο πήγαν αρκετά καλά τα πράγματα για μας στη διάρκεια του αγώνα, όμως στα τελευταία λεπτά δεν πήγαν τόσο καλά, κάναμε αρκετά λάθη, έπαιζαν στο γήπεδο τους και μας κέρδισαν. Εμείς πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να αντιδράσουμε.

Για τη συνέχεια της ομάδας: Για να καταφέρεις να ξεκινήσεις ένα σερί, πρέπει να κερδίσεις οπότε αυτό που σκεφτόμαστε είναι η νίκη αύριο. Πρέπει να κερδίσουμε για βαθμολογικούς λόγους και να δούμε μετά το επόμενο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και να πάρουμε τη νίκη και σε εκείνο το παιχνίδι.

To Top