ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καρυπίδης: “Άρης πρωταγωνιστής… Δεσμεύομαι”!

Ο Θοδωρής Καρυπίδης μίλησε σε αθηναϊκό σάιτ, με αφορμή την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με τον ΑΣ Άρης. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Πως νιώθετε κ. Καρυπίδη μετά από 65 ημέρες παρουσίας σας στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την στήριξη που έχετε από την ευρύτερη οικογένεια του Άρη. Περιμένατε ότι θα συμβεί τόσο γρήγορα;

«Ειλικρινά είμαι χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχτηκε η οικογένεια του Άρη. Νιώθω καλά που είμαι κομμάτι της. Όμως, ξέρω πόσο δύσκολος και απαιτητικός είναι ο κόσμος της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει σε καθημερινή βάση να δείχνω ότι μπορεί να εμπιστεύεται εμένα και τους συνεργάτες μου.

Να είναι σίγουροι οι φίλοι του Άρη ότι θα τους ανταποδώσω με το παραπάνω την αγάπη και την στήριξη που προσφέρουν στην ομάδα. Είμαι απολύτως συνειδητοποιημένος. Πιστέψτε με, αυτό μου δίνει δύναμη. Στον Άρη ήρθα για να πετύχω. Είναι το μεγάλο μου στοίχημα. Και δεν έχω μάθει να χάνω. Θα το κερδίσω. Με τη βοήθεια του κόσμου».

Ακόμα και τώρα πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για τους λόγους με τους οποίους ασχοληθήκατε με τα κοινά του Άρη;

«Ο Άρης είναι ένα τεράστιο μέγεθος. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ αυτό. Έχει απίστευτη δυναμική και δεν του αξίζει αυτή η δοκιμασία. Δεν νοείται μία ομάδα με τέτοιο κόσμο να βρίσκεται σ αυτή την κατάσταση. Για το παρελθόν και τα λάθη που γίνανε δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν είμαι αρμόδιος. Για το μέλλον όμως, μπορώ να σας πω ότι δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Να είστε βέβαιοι γι’ αυτό.

Με σταθερά και μεθοδικά βήματα, θα προχωράμε μπροστά κάθε μέρα μέχρι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Πιστέψτε με, βρισκόμαστε μόλις στην αρχή ενός ταξιδιού που θα διαρκέσει πολύ. Θα είναι μακρινό και θα έχει πολλές καλές στιγμές. Η δίψα των φίλων του Άρη ταυτίζεται με τις δικές μου φιλοδοξίες και μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά…».

Παρότι η ομάδα στήθηκε μέσα σε λίγες ημέρες δείχνει μια απίστευτη ομοιογένεια και οικογενειακό κλίμα.

«Είναι αλήθεια ότι είχαμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας. Όμως, κάναμε το καλύτερο δυνατό. Δημιουργήσαμε ένα ρόστερ που συνδυάζει εμπειρία, ταλέντο και ποιότητα. Και ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να παντρέψει όλα αυτά τα στοιχεία. Τα πάντα σε μία ομάδα ξεκινάνε από τα αποδυτήρια. Όταν υπάρχει υγεία στα αποδυτήρια, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Και εμείς έχουμε υγεία. Από την άλλη, ως διοίκηση κάνουμε τα πάντα για να νιώθουν την ασφάλεια που έλειπε τα τελευταία χρόνια στα αποδυτήρια».

Ποια είναι τα επόμενα βήματα που θα κάνετε με βάση το project;

«Το πλάνο μας είναι συγκεκριμένο. Στο αγωνιστικό η ομάδα του χρόνου θα αγωνίζεται στη football League και σε δύο χρόνια στη Super League. Αυτό είναι αυτονόητο και αδιαπραγμάτευτο. Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι θα κάνω τι χρειαστεί για να επιτευχθεί ο στόχος. Η ομάδα και θα ενισχυθεί και θα προστατευθεί. Από ‘κει και πέρα, είναι προφανές ότι η επένδυση που κάνω δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Ασφαλώς και θέλω να γίνω ο ιδιοκτήτης της νέας ΠΑΕ όταν συσταθεί και θα κάνω αυτό που πρέπει όταν έρθει η εκείνη η ώρα. Η εκκαθάριση και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα θα προχωρήσουν κανονικά. Όταν με το καλό είμαστε στη Super League, θα έχουμε πολλά να πούμε. Το μόνο που μπορώ τώρα να πω, είναι πως ο Άρης θα επιστρέψει δυνατός στη φυσική του θέση και θα είναι πρωταγωνιστής. Γι’ αυτό δεσμεύομαι».

Υπογράφτηκε την Παρασκευή (13/11) το μνημόνιο συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη. Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε μετά την συμφωνία;  

«Με την υπογραφή του μνημονίου δείχνουμε πως υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με τον Ερασιτέχνη την οποία και επικυρώσαμε. Είναι μια σχέση εμπιστοσύνη Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για το καλό του Άρη. Να είναι σίγουρος ο κόσμος πως όλοι μας θέλουμε το καλό της ομάδας. Περισσότερα θα πούμε στην συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσουμε μαζί με τον κ. Ψηφίδη».

Πηγή: gazzetta.gr

To Top