ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Nέες δηλώσεις από το Γάζωρο: «Δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε και στο Χαριλάου, αλλά…»

O μάνατζερ της Σέρρες FC (Εθνικός Γαζώρου), Λάκης Υφαντής, μίλησε μετά τον προπονητή Αλέξη Αλεξίου για το παιχνίδι με τον Άρη και το θέμα που έχει προκύψει με την έδρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89.4:

«Ακόμα δεν ξέρουμε που θα γίνει το παιχνίδι, περιμένουμε να μας ενημερώσει η ΕΠΟ, έχουμε κάνει όλες τις διαδικασίες και έχουμε ενημερώσει ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι σε κανένα γήπεδο των Σερρών πλην του δημοτικού, στο οποίο γίνονται εργασίες.

Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε και στο Χαριλάου, δεν φταίει ο Άρης που δεν έχουμε εμείς γήπεδο, εμείς θέλουμε να τον διευκολύνουμε.

Ο Άρης ζήτησε 2000 εισιτήρια αλλά δυστυχώς είναι αδύνατον να το ικανοποιήσουμε αφού δεν θα γίνει σε κάποιο μεγάλο γήπεδο. Η προκήρυξη δεν προβλέπει να παίξουμε έξω από την ένωση. Εκτιμώ ότι θα γίνει στις Σέρρες τελικά, εμείς θέλαμε να παίξουμε σε κάποιο άλλο γήπεδο για να ικανοποιήσουμε και το αίτημα του Άρη.

Τα κοντινά γήπεδα είναι πολύ μικρά και δεν μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό θεατών. Η δικιά μας επιθυμία είναι να γίνει στην Θεσσαλονίκη».

To Top