Κρίσιμα ραντεβού για το οικονομικό, ετοιμάζουν στοιχεία από την ΠΑΕ για την Παρασκευή

Κάθε ημέρα που περνάει είναι δύσκολη και κρίσιμη στην κίτρινη ΠΑΕ. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Το οικονομικό κομμάτι και η αντιμετώπιση των οφειλών προς τους παίκτες είναι ένα κεφάλαιο που παραμένει ανοιχτό. Οι δεσμεύσεις για την καταβολή των δόσεων προς τους παίκτες βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 
Οι πρώτοι υπολογισμοί αναφέρουν ότι απαιτούνται περίπου 400.000 ευρώ. Σε αυτό το ποσό θα πρέπει να υπολογιστεί και να προστεθεί και ένα ακόμη σημαντικό ποσό το οποίο οφείλεται από την 1η δόση αφού σε κάποιους δεν είχε δοθεί ολόκληρο το ποσό (π.χ. Καστίγιο, Φατί, Βελλίδης, Μίσελ, Νέτο κ.α.). 

Όπως επαναλαμβάνεται με έμφαση οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει αρκετή υπομονή και κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πού θα φτάσουν τα όρια τους. 

Σήμερα αναμένεται να γίνουν κάποια κρίσιμα ραντεβού με τη διοίκηση στα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Την ίδια ώρα, καμία επίσημη ή ανεπίσημη αντίδραση δεν υπάρχει προς το παρόν από τη διοίκηση του Άρη σε ότι αφορά την πρόταση μομφής που θα συζητηθεί στην Κοινωνία Μελών, στην γενική συνέλευση της Παρασκευής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, και οι συνεργάτες του κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και παραπέμπουν στη συνέλευση της Παρασκευής, εκεί όπου αναμένεται να παρουσιάσουν όλα τα στοιχεία που αφορά την οικονομική χρήση της ΠΑΕ, προκειμένου να δοθούν πειστικές απαντήσεις και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, ώστε να αποφασίσει το σώμα των μελών.

Η διοίκηση των κίτρινων θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης από τον φορέα και όπως σημείωναν στην Αλκμήνης: «Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσουμε αποκαλυπτικά στοιχεία. Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια». Αναμονή, λοιπόν.

 

To Top