Προφορική συμφωνία Ατρόμητου-Λαζαρίδη, χάθηκε ο αρχηγός!

«Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του Ατρομήτου για την επόμενη σεζόν και αυτή θα είναι ο Νίκος Λαζαρίδης»! Στην Αθήνα θεωρούν «τελειωμένη» τη μετακίνηση του αρχηγού του Άρη στην ομάδα του Περιστερίου! Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της τελευταίας διετίας χάνεται για τους κίτρινους! 

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €! 

Όπως γράφει η εφημερίδα «SportDay», οι Περιστεριώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Λαζαρίδη. «Έχουν σε εκτίμηση τον 32χρονο αμυντικό, ο οποίος έκανε μία καλή σεζόν και μέτρησαν αρκετά πράγματα πριν προχωρήσουν στην απόκτησή του. 

Ο Λαζαρίδης γνωρίζει αρκετά καλά τον Φυτανίδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Αστέρα Τρίπολης, έχει έφεση στο σκοράρισμα και οι περισσότεροι βαθμοί του Άρη προήλθαν από δικές του κεφαλιές». 

Η εφημερίδα αναφέρει ακόμη ότι: «Μάλιστα, ο παίκτης μόλις ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Ατρομήτου ενθουσιάστηκε, αφού τον θεωρεί νοικοκυρεμένη ομάδα, που πληρώνει στην ώρα της και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις». 

Για την ιστορία το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ακόμη ότι οι Περιστεριώτες είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για την απόκτηση δύο στόπερ, αφού ο Ζουέλα δύσκολα θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα και η διοίκηση θα συζητήσει στο τέλος της σεζόν με τον Τομάς που λήγει το συμβόλαιό του. 

Πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Λαζαρίδη ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και για τον παίκτη έχει ενδιαφερθεί ακόμη και ο ΑΠΟΕΛ, αλλά και άλλες κυπριακές ομάδες. Παρά τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, επί της ουσίας δεν είχε γίνει η παραμικρή προσέγγιση των κίτρινων με τον 32χρονο αμυντικό, ο οποίος επέλεξε να αποχωρήσει από το Κλεάνθης Βικελίδης, αναζητώντας περισσότερη, προφανώς… ηρεμία στην αθηναϊκή ομάδα.

To Top