ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκέντζος: “Το θέλαμε περισσότερο”

Ο συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Άρη, Ανδρέας Σκέντζος, μίλησε στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνας, τονίζοντας τα σημεία εκείνα που έκριναν το αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φιλάθλους της ομάδας, που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη, για να στηρίξουν τους «κίτρινους» στο «Ανθή Καραγιάννη».

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Καταφέραμε και κερδίσαμε σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο. Παρόλο που βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι και τα καταφέραμε. Πάνω απ’ όλα, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη και βρέθηκαν στο πλευρό μας».

Για την μεοσεπιθετική λειτουργία της ομάδας: «Απ΄ ότι φάνηκε, ήταν σωστός ο τρόπος που κερδίσαμε. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες για κάποιο γκολ, σημασία όμως έχει ότι σκοράραμε δύο φορές και πήραμε την νίκη».

Για την καλή κατάσταση που δείχνει να βρίσκεται ο Καπνίδης και το ενδεχόμενο ν΄ αγωνιστούν μαζί με τον Κυβελίδη στο ίδιο σχήμα: «Είναι όντως σε καλή κατάσταση και ενδεχομένως κάποια στιγμή, να τους δούμε να παίζουν και μαζί».

To Top