Τέθηκε θέμα καρτέλας και δεδουλευμένων από τον Δαμιανίδη

Το Σάββατο εκτός απροόπτου θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Δαμιανίδη, του Λευτέρη Αρβανίτη με τους Θανάση Τζεβελέκη, Ντίμη Παπαϊωάννου για να συζητηθούν λεπτομερώς οι υποθέσεις που προς το παρόν “τρενάρουν” τις εξελίξεις στην διάδοχη κατάσταση της ΚΑΕ Άρης.

Η υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και η δικαστική διαμάχη με τον Ηρακλή, όπως και άλλες υποθέσεις νομικού χαρακτήρα, η οφειλή προς τον Νίκο Χατζηβρέττα, η εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, η καρτέλα και τα δεδουλευμένα του νυν προέδρου της ΚΑΕ είναι θέματα που πρέπει να επιλυθούν εκ των έσω.

Ο Γιάννης Δαμιανίδης έθεσε θέμα των χρημάτων που έχει βάλει στην ομάδα και φαίνονται στην καρτέλα του (περίπου 100.000 ευρώ), όπως και των δεδουλευμένων από την έμμισθη θέση που κατέχει (περίπου 50.000 ευρώ). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PRESSARIS που προέκυψε και από τις δύο πλευρές αυτά τα χρήματα είναι βεβαιωμένα ότι έχουν μπει από τον κ. Δαμιανίδη, τα ζήτησε σε βάθος χρόνου, αλλά είναι γεγονός ότι έχουν προκαλέσει μια – δικαιολογημένη – δυσαρέσκεια.

Είναι, όμως, ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τις εμπλεκόμενες πλευρές, καθώς θα πρέπει να βρεθούν λύσεις και στα υπόλοιπα, προκειμένου να παραιτηθεί και τυπικά από την προεδρία και να αναλάβει μέσω πρωτοδικείου ο Λευτέρης Αρβανίτης με τους συνεργάτες του.

To Top