Αρβανίτης: “Συσπειρωμένοι στην ιδέα του Άρη”

Ενότητα, συσπείρωση ζήτησε από τους φιλάθλους του Άρη ο Λευτέρης Αρβανίτης, ευχαριστώντας και τους μετόχους για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν να διαδεχθεί τον Γιάννη Δαμιανίδη σε μια δύσκολη κατάσταση.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε στις δηλώσεις του πως “τα χρέη είναι πάρα πολύ μεγάλα και η κατάσταση που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ Άρης είναι πολύ δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βρούμε λύσεις προκειμένου η ομάδα σταδιακά να μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μετόχους που έδειξαν εμπιστοσύνη στην πρόταση που κατέθεσα για τη συγκρότηση διοίκησης Πρωτοδικείου και εκεί που θα ήθελα να σταθώ είναι πως για να μπορέσει η ΚΑΕ να λύσει τα προβλήματα της και να βρεθεί στον δρόμο των επιτυχιών θα πρέπει όλοι μαζί οι Αρειανοί ενωμένοι και συσπειρωμένοι πάνω στην ιδέα που λέγεται Άρης να βοηθήσουμε τη νέα διοίκηση και τους παράγοντες της να λύσουν αυτά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που την ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια” και πρόσθεσε: “Σίγουρα υπήρχε ένα διοικητικό αδιέξοδο, το οποίο προήλθε και από τη θέληση του Γιάννη Δαμιανίδη να αποχωρήσει αλλά αυτό φαίνεται να λύνεται. Είμαστε στις επάλξεις για να δουλέψουμε και να λύσουμε τα προβλήματα μας”.

Ρωτήθηκε να διευκρίνισει τα επόμενα βήματά του ως μελλοντικός πρόεδρος της ΚΑΕ και απάντησε πως “το επόμενο διοικητικό σχήμα είναι έτοιμο. Έχουν ενημερωθεί οι άνθρωποι που έπρεπε να ενημερώσω. Θα προηγηθούν κάποιες εξελίξεις. Τα ονόματα θα τα μάθετε από μένα όταν κρίνω ότι πρέπει να συμβεί αυτό. Αύριο έχουμε μία συνάντηση με τον Γιάννη Δαμιανίδη. Η βάση των ενεργειών μου ήταν η συσπείρωση Αρειανών παραγόντων που για διάφορους λόγους είχαν απομακρυνθεί από το μπάσκετ του Άρη. Να επανέλθουν, να δραστηριοποιηθούν και να βοηθήσουν τον σύλλογο. Φαίνεται ότι αυτό επιτυγχάνεται. Φυσικά θα αποδειχθεί αυτό και στην πράξη την επόμενη χρονιά. Θα γίνει ένα διοικητικό συμβούλιο από Αρειανούς που θα δουλέψει πάρα πολύ καλά. Είδατε ότι και στην συνάντηση εδώ ήρθαν όλοι και είναι ζεστοί. Αύριο έχουμε ένα ραντεβού με τον Γιάννη και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις”.

Κατέληξε υπογραμμίζοντας πως “πιστεύω ότι τα βελούδινα θα γεμίσουν από το κλίμα που εισέπραξα και τις δεσμεύσεις που πήρα σε συναντήσεις που έκανα με ανθρώπους του Άρη το τελευταίο δίμηνο. Το έχουν δηλώσει κιόλας ότι θα στηρίξουν τη νέα κατάσταση. Όσον αφορά τα νούμερα η βάση που θα μιλήσουμε στον κόσμο του Άρη είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα. Θα ενημερώσουμε όλο τον κόσμο τι ακριβώς συμβαίνει, τι πρόγραμμα θα ακολουθήσουμε, το πλάνο αποπληρωμής των χρεών. Θα ειπωθούν όλα σε μία συνέντευξη Τύπου που θα κάνει η νέα διοίκηση, όταν οριστεί από το Πρωτοδικείο”.

To Top