ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξυρίστηκε για δύο ρεκόρ ο Ρονάλντο (video-photo)

Έτοιμος να ξεπεράσει τα 500 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος χρειάζεται άλλα δύο τέρματα για να ισοφαρίσει την επίδοση του ιστορικού αρχηγού της Ρεάλ, Ραούλ.

Μία backstage φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο, την ώρα που ξυρίζεται στο σπίτι του εν όψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάλαγα του Χάβι Γράθια, δημοσίευσε η ισπανική εφημερίδα «AS».

inner

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, αυτό είναι το… γούρι του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού για να σπάσει δύο σημαντικά ρεκόρ για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος θέλει ένα γκολ για να φτάσει τα 500 στην επαγγελματική του καριέρα (σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο), αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαία η επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Επίσης, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θέλει άλλα δύο γκολ για να πιάσει στην κορυφή της λίστας των σκόρερ στην ιστορία των «μερένχες» τον Ραούλ.

Ο Ισπανός επιθετικός είχε σταματήσει στα 323 σε 741 εμφανίσεις, ενώ ο Ρονάλντο έχει αυτή τη στιγμή 321 γκολ μετά από 306 συμμετοχές και αν τα καταφέρει απέναντι στους Ανδαλουσιάνους, μία τέτοια βραδιά θα αποκτήσει ιστορικό χαρακτήρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

To Top