Έφυγε ο Νάτσο, αβέβαιο το μέλλον του στον Άρη

Από τα ξημερώματα της Κυριακής ο Νάτσο Γκαρσία αναχώρησε για την πατρίδα του, τη Βολιβία. Το μέλλον ενός από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της κερκίδας είναι αβέβαιο. Το PRESSARIS είχε πρόσφατα ανοίξει τον… φάκελο του Βολιβιανού μέσου…

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 
 Η αλήθεια είναι ότι ο Νάτσο Γκαρσία πέρασε μια από τις πιο δύσκολες, αν όχι την πιο δύσκολη χρονιά του στους κίτρινους. Το πρόβλημα με το δελτίο του, αρχικά που του απαγόρευσε τη συμμετοχή του στην ομάδα, οι συνεχείς τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν στη συνέχεια και στο τέλος το θέμα με τη φορολογική ενημερότητα τον… καθήλωσαν μια ολόκληρη σεζόν στις κερκίδες και χωρίς να έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη σε επίσημο παιχνίδι.
Μια χρονιά που θα πρέπει να διαγράψει από τη μνήμη του!

Στην Βολιβία ο Νάτσο θα εξετάσει όλα τα δεδομένα. Θα αναζητήσει ομάδα και θα δει τις πιθανότητες που έχει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και ανάλογα θα αποφασίσει.

Σε ότι αφορά το οικονομικό αξίζει να σημειωθεί ότι στον παίκτη οφείλεται το μεγαλύτερο μέρος του φετινού του συμβολαίου που έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2013 και είναι από τα πιο υψηλά στην ομάδα (περίπου 450.000 ευρώ).

Τα σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης είναι:

1. Η διοικητική κατάσταση δεν έχει επιτρέψει να τεθεί το θέμα επί τάπητος.

2. Οι οφειλές  καθιστούν πιθανή την ενδεχόμενη προσφυγή του Βολιβιανού.

3. Με βάσει το υψηλό συμβόλαιό του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μείνει. Εκτός κι αν ρίξει θεαματικά τις απαιτήσεις του…

Το θέμα Νάτσο είναι ένα από τα ανοιχτά μέτωπα των κίτρινων και έχει «δρόμο» ακόμη.

 

To Top