ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οικονόμου: «Νιώθουμε δικαιωμένοι με τον Καρυπίδη»

O Τάσος Οικονόμου μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά -όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος- για κάτι ευχάριστο για τον Άρη. 

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

«Επειδή ακριβώς οι μέρες που μεσολάβησαν από τη μέρα που ανέλαβε ο κύριος Καρυπίδης ήταν πολύ λίγες και το πρωταρχικό ήταν και είναι να συνταχθεί η ομάδα με τις προσθήκες καταξιωμένων ποδοσφαιριστών και του κύριου Αναστόπουλου που ήρθαν στην ομάδα, τα άλλα θα δρομολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα αφού μπουν όλα τα παραπάνω σε μία σειρά. Νοιώθουμε δικαιώμενοι με τον κύριο Καρυπίδη μέχρι στιγμής.» είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και συνέχισε:

«Μετά τη Γ.Σ που θα γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και θα συσταθεί μία καινούργια διοίκηση αυτή θα είναι που θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον κύριο Καρυπίδη και θα συζητηθούν και τα περαιτέρω.»

Για την κ-20 και την κ-17: «Όπως ξέρετε τα δύο τμήματα αυτά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα έχουμε στη Γ’ Εθνική και ο κύριος Καρυπίδης ζήτησε ο ίδιος να έχουμε τα τμήματα αυτά για να είναι έτοιμο το χρόνου που θα ανέβουμε στη FootballLeague. Δύο τμήματα που θα τα συντηρεί ο ίδιος σαν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ποδοσφαιρικού Άρη: «Το συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα το υπογράφει ο Ερασιτέχνης και θα το συζητήσουμε και αυτό την ερχόμενη εβδομάδα με τον κύριο Καρυπίδη.»

Για την πλευρά Αρβανιτίδη: «Μέχρι και την ύστατη στιγμή έγινε μία καλή κίνηση πιστεύω για το Δ.Σ η οποία φαίνεται στην πράξη ότι αποδίδει. Δεν είναι θέμα να είμαστε δικαιωμένοι, έχω πει ότι εκφράζω τις ευχαριστίες μου στην πλευρά μάλιστα του κύριου Αρβανιτίδη και τα λεφτά πρέπει να τα βρούμε και θα τα βρούμε να τα δώσουμε στο τμήμα βόλεϊ, όπως ζήτησε και η πλευρά του Αρβανιτίδη»

Για την κριτική που του ασκείτε: «Αν υπήρχαν κάποιοι έστω και την τελευταία στιγμή να αναλάμβαναν το σύλλογο δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα ούτε εγώ, ούτε οι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε στο Δ.Σ να έρθουν και να αναλάβουν την επόμενη ημέρα, κάτι τέτοιο δεν έγινε και φυσικά ο σύλλογος δεν μπορεί να μείνει ακέφαλος. Εμείς δε λέμε ότι δεν κάναμε λάθη και ήμασταν η καλύτερη διοίκηση, αλλά νομίζω αυτά τα οποία έγιναν σε αυτό το διάστημα ήταν και αυτά τα οποία έπρεπε να γίνουν. Δηλαδή, όταν έχουμε μία συνεργασία με τον κύριο Κάλας και δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα, το πρόβλημα δημιουργήθηκε για ποιο λόγο να φύγει ο κύριος Κάλας, η αρνητική απόφαση για την απόφαση της ομάδας και η παράνομη παραμονή της ομάδας στη Γ’ Εθνικής.»

Για τη Γ.Σ της 7ης Σεπτεμβρίου: «Ήταν μία κακή στιγμή για την ιστορία του Άρη και ελπίζω όλα αυτά να τελειώσουν γρήγορα! Αν ομαλοποιηθούν οι καταστάσεις στο ποδόσφαιρο θα είναι καλύτερο το αύριο γενικά στον Ερασιτέχνη.»

To Top