Χωρίς κατηγορία

Επεισόδια και διακοπή στην Κύπρο με… θεατή τον Κάλβο (photos)

Η Ανόρθωση όχι μόνο δεν συνδύασε με νίκη-πρόκριση το 100ο της παιχνίδι στην Ευρώπη αλλά και κινδυνεύει με σοβαρή «καμπάνα» από την UEFA ύστερα από την διακοπή του αγώνα-ρεβάνς με τη Ντίλα Γκόρι στη Λάρνακα!

H «κυρία» είχε νικήσει με 1-0 στην Γεωργία για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, όμως γνώρισε άδοξο αποκλεισμό, αφού το παιχνίδι πέντε λεπτά πριν το 90′ διακόπηκε οριστικά λόγω επεισοδίων. Βατσάτζε (53′, 82′) και Σαλουχβάτζε (78′) ήταν οι σκόρερ της Ντίλα Γκόρι. Με δέκα παίκτες από το 79′ η «Κυρία» λόγω κόκκινης κάρτας που είδε ο Λαμπάν.

Οι φανατικοί οπαδοί της Ανόρθωσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αρχικά μπροστά τον Μπλάζιτς και εν συνεχεία ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, με ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της Ανόρθωσης, στην συνέχεια ακολούθησε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια ο αγώνας να διακοπεί οριστικά και αμετάκλητα.Αυτή ήταν μια μαύρη μέρα για το προσφυγικό σωματείο αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο αφού αναμένεται βαριά τιμωρία από την UEFA.

Λίγο πριν την σέντρα ο Τόνι Κάλβο δήλωσε πρόβλημα και ο Ρόνι Λέβι θεώρησε ορθότερο όπως τον αφήσει στον πάγκο και να προτιμήσει να δώσει φανέλα βασικού στον Μόσε Οχαγιόν. Ο Ισπανός δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι και ήταν απλός… θεατής.
To Top