Κρίσιμα ραντεβού Αθανασιάδη στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης προκειμένου να έχει μια σειρά από κρίσιμα ραντεβού για τα καυτά θέματα που απασχολούν τον Άρη. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και με τον Γιάννη Κόντη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη στάση του, μετά τη… ραδιοφωνική αποχώρησή του.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η ανάγκη εξεύρεσης άμεσων λύσεων, σε συνδυασμό με τη δήλωση του Κόντη «εγώ αποχωρώ από τον Άρη», είχε ως αποτέλεσμα να μεταβεί σήμερα Τρίτη στην Αθήνα ο πρόεδρος των κίτρινων.

Εκεί αναμένεται να συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα, ώστε να βάλουν τα πράγματα σε μια βάση. Ένα γενικότερο ξεκαθάρισμα θέσεων και προθέσεων.

Δηλαδή τι εννοούσε περί αποχώρησης, μιλώντας στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, τι σκοπεύει να κάνει ο ίδιος στη συνέχεια και εφόσον, όπως είπε, ισχύει η πρόταση για την εισροή κεφαλαίων μέσω του Ισπανού αντιπροέδρου της Morgan Stanley Φερνάντο Πλα, κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορεί αυτή να υλοποιηθεί…

Παράλληλα, ο Αθανασιάδης θα έχει μια σειρά από άλλα ραντεβού, προκειμένου να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες και να ξεκαθαριστεί το τοπίο της εισροής κεφαλαίων στην ΠΑΕ Άρης, χωρίς ενδεχομένως την παρουσία του Κόντη.

Το αποτέλεσμα των επαφών και συνομιλιών αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες ήθελαν τα στελέχη της κίτρινης να επεξεργάζονται πλάνο δράσης ακόμη και χωρίς τον Γιάννη Κόντη μέσα σε αυτό, εφόσον εμείνει στις θέσεις του και στην δήλωση αποχώρησης του από το προσκήνιο. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα επιχειρήσουν άνοιγμα προς επιφανή και οικονομικά ευκατάστατα μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

To Top