ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Eπικοινωνία Καλαϊτζίδη με τον εκπρόσωπο του Πόι-Από Δευτέρα η απάντηση…

Ο Μάουρο Πόι θα… λάμψει δια της απουσίας του από την προπόνηση της Τρίτης, με τα ερωτηματικά αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα να πλανώνται ήδη.

Η πληροφορία ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού στην Ελλάδα, τις τελευταίες μέρες, επιβεβαιώθηκε με τις δύο πλευρές να συζητούν την περίπτωση του αρχηγού του Άρη. Ο 58χρονος προπονητής διεμήνυσε προς την πλευρά του Πόι, ότι από την Δευτέρα θα δώσει την οριστική του απάντηση σε ότι έχει να κάνει με το κατά πόσο υπολογίζει για τα πλάνα της επόμενης σεζόν τον 33χρονο επιθετικό.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εφόσον, χρειαστεί η διαδικασία των μπαράζ, ώστε ο Άρης να διεκδικήσει την άνοδο του στη Φούτμπολ Λιγκ, να υπάρξει έκτακτη κλήση του Αργεντινού.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο PRESSARIS, τόνισε ότι εξακολουθεί να περιμένει τον Άρη, έχει απορρίψει πρόταση από την Αργεντινή, ενώ αν χρειαστεί θα ταξιδέψει άμεσα από την πατρίδα του για να ενισχύσει την προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων”, καθώς βρίσκεται σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, αν και προπονείται ατομικά.

To Top