ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρουσιάστηκε από την Κέρκυρα ο Τσιώλης

Η νέα σελίδα της Κέρκυρας με την έναρξη της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη άνοιξε και επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης με την παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού στα γραφεία της ομάδας.

Ο νέος προπονητής των «Φαιάκων» και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Ζαρκάδας έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας τους κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έφεραν την έναρξη της συνεργασίας, με ελπίδα για μια καλύτερη σεζόν απ’ την περσινή.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Εύχομαι μια καλή συνεργασία και μια καλή χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Και τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, αυτή την εκτίμηση, θέλουμε να την ανταποδώσουμε με επιτυχίες», ενώ για την περσινή σεζόν της Κέρκυρας σχολίασε:

«Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα, που πέρσι πραγματοποίησε μια αρκετά καλή πορεία, με ένα υλικό που εντυπωσιάζει. Πιστεύω πολύ και σ’ αυτό το υλικό και στην ομάδα. Επιπλέον, με τον πρόεδρο και τη διοίκηση υπάρχει μια εξαιρετική ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας. Αλλά αυτό, βεβαίως, που δικαιώνει, είναι το αποτέλεσμα».

Πηγή: sport-fm.gr

To Top