Ζητάει συγνώμη ο Καζναφέρης και επιστρέφει – Mεταμέλεια με πράξεις περιμένει ο Κατσαβάκης

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας άναψε φως στο τούνελ στο απρόσμενο θέμα Καζναφέρη που προέκυψε το τελευταίο 24ωρο στον Άρη! Σήμερα αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα με τη δημόσια (ενώπιον της ομάδας) συγνώμη του παίκτη και την αποδοχή της από τον Μάκη Κατσαβάκη.

Όπως επισημάναμε και χθες μετά από την «ανοιχτή γραμμή Αλκμήνης – Πράτο Ιταλίας», τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, αλλά και την καταλυτική παρέμβαση του Αλέκου Κατσιαούνη και του Αντώνη Ζαμπέτα, ο Κώστας Καζναφέρης και ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησαν για την αντίδραση του παίκτη κατά την αντικατάστασή του στο φιλικό με την Παλέρμο – και λίγο μετά τις 11 το βράδυ βρέθηκε τρόπος για την αποφόρτιση της κρίσης!

Προπονητής και παίκτης συνομίλησαν για πρώτη φορά στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και βρέθηκε σημείο επαφής, . Προηγουμένως όλα έδειχναν ότι ο Καζναφέρης με την αδιάλλακτη στάση του, θα έπαιρνε το αεροπλάνο της επιστροφής μια και δεν πήρε μέρος σε καμία από τις δυο προπονήσεις.

Τελικώς μετά από τις προσπάθειες των ανθρώπων του Άρη για να βρεθεί μια λύση και να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα, Καζναφέρης και Κατσαβάκης βρήκαν σημείο επαφής. Τα είπαν τετ α τετ και ο Καζναφέρης έδειξε διατεθειμένος να ζητήσει συγνώμη. . Ο Καζναφέρης στο τετ α τετ που είχε με τον Κατσαβάκη μετά από δική του πρωτοβουλία αναγνώρισε ότι ο τρόπος που αντέδρασε στην φάση της αλλαγής του στο 19΄ ήταν λάθος.

Ο 25χρονος μέσος από την Άρτα στην σημερινή προπόνηση της ομάδας θα ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά του και κάπου εκεί το θέμα θα θεωρηθεί και τυπικά λήξαν!

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κατσαβάκης διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι περιμένει την ειλικρινή μεταμέλεια του παίκτη, η οποία θα αποδειχθεί μέσα από την σκληρή δουλειά και τη γενικότερη συμπεριφορά του.

Με την ευκαιρία πρέπει να υπενθυμίσουμε τη θέση του PRESSARIS που πήρε από την πρώτη στιγμή. Η θέση μας ήταν συγκεκριμένη: «τέτοιες δύσκολες ώρες δεν χωράνε πείσματα και εγωισμοί. Όσο υπάρχει χρόνος ας το αντιληφθούν όλοι. Ο Άρης βρίσκεται σε κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης και τέτοιου είδους γεγονότα δημιουργούν προβλήματα, την ώρα που ο κόσμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει πλάτη για την ομάδα». Ευτυχώς όπως όλα δείχνουν πρυτανεύει η ψυχραιμία και η λογική.

 

To Top