Ριντ: “Η ομαδική δουλειά είναι ονειρική δουλειά!”

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Λαμάρκους Ριντ ήταν από τους κορυφαίους του Άρη. Έδωσε ενέργεια στην άμυνα και μέσα από εκεί κατάφερε να πετύχει και αρκετούς πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Για τον ίδιο όμως η νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ κρίθηκε στην ομαδική δουλειά, στην συγκέντρωση και το κίνητρο που είχαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ τόνισε: «Η ομαδική δουλειά είναι πολλές φορές ονειρική δουλειά. Όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα σήμερα είχαμε κίνητρο και αυτό πολλές φορές είναι αρκετό για να έχεις «φτερά στα πόδια».

Αναφορικά με την ήττα στην Αθήνα και τον τρόπο που ήρθε αυτή: «Ναι, ίσως η ήττα στην Αθήνα και ο τρόπος που ήρθε μας έδωσε κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και με μεγαλύτερο πάθος να πάρουμε το τρίτο παιχνίδι. Αν είχε έρθει αλλιώς με μικρότερη ίσως διαφορά δεν ξέρω ποιο μπορεί να ήταν το αποτέλεσμα χθες».

Καταλήγοντας τόνισε: «Πράγματι παλέψαμε σε κάθε φάση, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό σε άμυνα και επίθεση, παλέψαμε για κάθε μπάλα, δώσαμε μάχες δεν αφήσαμε καμία φάση να πάει χαμένη. Εκεί χτίσαμε και όταν έπρεπε, μαζί με την ώθηση του κόσμου πατήσαμε το γκάζι και ξεφύγαμε στο σκορ. Βάλαμε τις βάσεις για μια πολύ σπουδαία νίκη».

To Top