Θέμα με τα εισιτήρια στο Αγιονέρι, δίνουν 250 στις Σέρρες – Ντόνας: “Δεν θα επιτραπεί είσοδος σε φίλαθλο με διακριτικά του… Άρη”

Ζήτημα έχει δημιουργηθεί με τα εισιτήρια του αγώνα Αγιονέρι-Πανσερραϊκός. Ο πρόεδρος του Εθνικού Αγιονερίου Γιώργος Ντόνας μίλησε στο Σερραϊκό Μετρόπολις 97,2, δίνοντας διευκρινήσεις για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την παρουσία των φίλων του Πανσερραϊκού στον αγώνα που θα γίνει στο Κιλκίς. 

Μίλησε για απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης, 250 μόλις εισιτήρια και τους Σερραίους όρθιους (!) σε ένα μέρος που μπορεί να μην βλέπουν καν όλοι τον αγώνα, ενώ έκανε λόγο και για προσπάθεια προκειμένου να αλλάξουν τα πράγματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Ντόνας:

«To παιχνίδι το βλέπουμε ως μία γιορτή. Είναι τιμή για το Αγιονέρι, ένα χωριουδάκι, να παίζει με ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός. Έχουμε μάθει να παίζουμε πάντα για τον εαυτό μας. Θα κρίνει πολλά, αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτό. Ακούγονται πολλά. Ότι θα έρθουνε φίλαθλοι του Άρη, ότι θα έρθουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Αυτά δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Δεν θα επιτραπεί είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων με διακριτικά αυτών των ομάδων.

Είχαμε σύσκεψη και βγήκε συμπέρασμα, λυπηρό για το Νομό Κιλκίς, ότι δεν μπορεί να φιλοξενήσει μία ομάδα όπως ο Πανσερραϊκός. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό θα ήταν να ανοίξει η μεγάλη κερκίδα, αλλά είναι χαρακτηρισμένη ως εργοτάξιο. Είχα πει ότι θα δώσω ακόμη και 3.000 εισιτήρια στον Πανσερραϊκό, αλλά αυτό δεν γίνεται. Το Αγιονέρι προσπαθεί να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί λύση να εξυπηρετήσουμε τους φιλάθλους».

 Για τις λεπτομέρειες και τις αποφάσεις:

«Η απόφαση της Αστυνομίας είναι να βγουν 800 εισιτήρια. Δεν λειτουργεί η μεγάλη κερκίδα, έχει χαρακτηριστεί ως εργοτάξιο και δεν αφήνουν κανέναν να μπει. Στον Πανσερραϊκό θα δοθούν 250 εισιτήρια των 10 ευρώ και συγκεκριμένα θα είναι στα εκδοτήρια. Ξέρω ότι είναι λίγα.

Την Αστυνομία την συμφέρει να έρθουν όσο πιο λίγοι γίνεται. Έχει απαγορευτεί επίσης και η οργανωμένη μετακίνηση. Ο Αστυνομικός Διευθυντής έκανε την έκθεση και η απάντηση από το Υπουργείο ήταν αυτή.

Επίσης όπως έχει προβλεφθεί αυτή την στιγμή οι φίλαθλοι θα είναι πίσω από μία εστία, όρθιοι και θα βλέπουν μόνο όσοι κάθονται μπροστά. Είναι λύπηρο αυτό, το πιέσαμε με τον κ. Κοράκη που είναι εκπρόσωπος του Πανσερραϊκού».

 

To Top