Φαβορί ο Ντολεζάι, πρώτη επιλογή Κατσαβάκη, σκέψεις και για Μαϊστόροβιτς στης… αμύνης τα παιδιά

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη μπαίνει στη φάση της υλοποίησης στον Άρη. Ο Μάκης Κατσαβάκης το ξεκαθάρισε ότι θα ξεκινήσει από της… αμύνης τα παιδιά και ήδη οι κινήσεις είναι συγκεκριμένες.

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον 21χρονο Νίκο Παντίδο, ενώ έχει δρομολογήσει τις ενέργειες του για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Πέτερ Ντολεζάι. Ο 31χρονος Σλοβάκος είναι ο παίκτης «κολόνα» για την άμυνα του Άρη, όπως επιθυμεί ο Μάκης Κατσαβάκης. Με τον πρώην παίκτη του Παναιτωλικού οι κίτρινοι έκαναν την πρώτη επαφή. Ο Ντολεζάι είναι το φαβορί για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και θεωρείται το πλέον πιθανό να μετακομίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Από κει και πέρα, υπάρχουν πάντοτε κι εναλλακτικές λύσεις. Μια από αυτές είναι και ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Ο 31χρονος Γερμανός, με κροατική καταγωγή, κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Κέρκυρα, από την οποία αναμένεται να μείνει ελεύθερος, λόγω της προσφυγής που  έχει καταθέσει.

Ο Μαϊστόροβιτς είναι πέρα από τη θητεία του στους «Φαίακες», τη διετία 2007-2009 φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου, πριν μετακομίσει για μια σεζόν στα Γιάννενα και τον ΠΑΣ, έχοντας γενικά γεμάτες χρονιές όσον αφορά τις συμμετοχές του.

To Top