Στόχος να "χτίσουν" σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα στην ομάδα

Τόσο η παρουσία του Γιώργου Γαλανού στο Νέο Ρύσιο και τα όσα είπε στους παίκτες, όσο και οι καταβολές χρημάτων που έγιναν μέσα σε 24 ώρες από την υπόσχεση που δόθηκε κρίνονται ως κινήσεις στην κατεύθυνση να δημιουργηθούν σχέσεις εμπιστοσύνης στο εσωτερικό της ομάδας.

Τα τελευταία 3-4 χρόνια, παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές βίωσαν μια κατάσταση τέτοια, όπου τα λόγια των παραγόντων σπάνια είχαν αντίκρυσμα. Η σύντομη ομιλία, αλλά και η τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων είναι ένα πρώτο λιθαράκι προς αυτήν την κατεύθυνση, κρίνεται θετικό, αλλά δεν αρκεί… Χρειάζονται γενναίες πράξεις και τίμιες κουβέντες από τους ανθρώπους που πήραν το “τιμόνι” της ομάδας στα χέρια τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες καταβλήθηκαν περίπου 25.000 ευρώ στους παίκτες, ενώ ο Γαλανός μιλώντας στα αποδυτήρια τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα είμαστε δίπλα σας. Ο Άρης γυρίζει σελίδα, δεν θα σας λείψει τίποτα, ότι έχουμε υποσχεθεί θα το κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα από την πρώτη στιγμή, για να είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας στο γήπεδο. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, θέλουμε να είστε συνεπείς στο έργο σας και να είστε νικητές, όπως πρέπει να είναι ο Άρης».

To Top