Ομολογία Στεφανίδη για το σχέδιο βιωσιμότητας: “Περιμένουμε έσοδα από διαρκείας, πώληση ποδοσφαιριστή και τουρνουά”

Ήταν κοινό μυστικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, ότι ο Άρης έβαλε… πωλητήριο σε δυο παίκτες από τους οποίους πιστεύει ότι μπορεί να εισπράξει ένα γενναίο ποσό, ικανό να δώσει βαθιές ανάσες, με την προοπτική της παρουσίας της ομάδας στη Β΄ εθνική.

Πρόκειται για τους Σωκράτη Διούδη και Μιχάλη Μανιά, οι οποίοι πάντως, από την 1η Ιουνίου αποκτούν δικαίωμα προσφυγής, αν και δηλώνουν ότι θα… περιμένουν τις εξελίξεις.

Χθες κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης για πρώτη φορά δημόσια, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης παραδέχθηκε ότι το σχέδιο βιωσιμότητας που αναμένεται να προτείνει προβλέπει: “Έσοδα από διαρκείας, από πώληση ποδοσφαιριστή μας κι από μία διοργάνωση από την οποία θα κερδίσουμε πολλά”, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως, είναι φανερό ότι αναφέρεται στους (κυρίως) Διούδη, Μανιά, ενώ σε ότι αφορά το τουρνουά πρόκειται για τις σκέψεις να γίνει τουλάχιστον ένα μεγάλο φιλικό για τα 100 χρόνια. Διακαής πόθος η Ντόρτμουντ, όπως έχει σημειωθεί σε άλλο ρεπορτάζ, με τη μεσολάβηση και του Άγγελου Χαριστέα, αλλά και η συμμετοχή άλλων γερμανικών ή ιταλικών ομάδων.

Σε ότι αφορά τις ανάγκες της ομάδας είπε επίσης ότι: “Χρειαζόμαστε γύρω στις 300.000-350.000 για να πάρουμε την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής με βάση τα τωρινά δεδομένα”.

To Top