Ρόκα: “Τεράστιος σύλλογος ο Άρης, φοβερή ατμόσφαιρα στο Χαριλάου, κρίμα για τον κόσμο του”

Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο Μάνουελ Ρόκα δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την εικόνα που εμφανίζει αγωνιστικά και διοικητικά ο Άρης.

Ο Ισπανός παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Άρη, ελπίζοντας ότι σύντομα θα επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία ο σύλλογος.

” Όταν ήρθα εγώ στην Ελλάδα ο Άρης αγωνιζόταν στην Ευρώπη απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Αυτό που ζούσα ως αντίπαλος στο Χαριλάου ήταν κάτι μοναδικό. Φοβερή ατμόσφαιρα. Ηταν πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Είναι κρίμα ένας τόσος μεγάλος σύλλογος όπως ο Άρης με τέτοιο υπέροχο λαό να βρίσκεται σε αυτή την θέση”, τόνισε.

 Σε ερώτηση σχετικά με το άν προμηνυόταν από την αρχή η κατάληξη που θα είχε ο Άρης τη φετινή χρονιά ο Ισπανός υπογράμμισε: “Αντιμετώπισα τον Άρη 3 φορές φέτος. Δύο για το κύπελλο ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και μία σε φιλικό. Σίγουρα ο Άρης δεν έδειχνε ομάδα που θα έπεφτε τόσο άνετα.

Κι αυτό γιατί είχε παίκτες όπως ο Τάτος, ο Αγκάνθο που μπορούσαν να κάνουν την διαφορά. Ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα που το επίπεδο έχει πέσει αρκετά. Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν και το άγχος βάρυνε τα πόδια των ποδσφαιριστών.

Σε συνδυασμό με την απειρία αρκετών ήταν λογικό να αντιμετωπίσει προβλήματα μέχρι το τέλος. Εύχομαι όμως σύντομα να επιστρέψει και μάλιστα ακόμα πιο δυνατός”.

Νίκος Οικονόμου

To Top