Μεγάλες στιγμές θα ζήσει το Roland Garros στη φετινή πρεμιέρα του, καθώς θα τιμηθεί ο «βασιλιάς» της διοργάνωσης, ο σπουδαίος Ράφα Ναδάλ.
Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι Γάλλοι, η τελετή θα λάβει χώρα στο Philippe Chatrier στις 25 Μαΐου, ημέρα έναρξης του γαλλικού Grand Slam, μετά τους τρεις αγώνες του πρωινού προγράμματος.
Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο θρυλικός Ισπανός, 14 φορές νικητής της διοργάνωσης, ηττήθηκε από το Σάσα Ζβέρεφ στον πρώτο γύρο και δεν έγινε «αποχαιρετισμός», καθώς δεν ήταν ακόμα βέβαιο ότι αυτή ήταν η τελευταία του συμμετοχή στο τουρνουά.
Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ακόμα αύξηση 5,21% στο prize money, που θα φτάσει τα 56.352.000 ευρώ, ενώ έγινε ακόμα γνωστό ότι ο φετινός δεύτερος ημιτελικός των ανδρών θα μπει στο βραδινό πρόγραμμα και θα ξεκινήσει στις 19.00 (20.00 ώρα Ελλάδας).
