Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Άρη έκανε μεγάλη ανατροπή στην Καβάλα και κερδίζοντας με 45-46 τους Πάνθηρες, έκανε το «break» στα ημιτελικά των Play Off.
Η ομάδα του Κώστα Κωτούλη βρέθηκε να χάνει με διαφορά 11 πόντων στο τέλος της τρίτης περιόδου απέναντι στους πρωτοπόρους της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, όμως με ένα εκπληκτικό come back στο τέταρτο δεκάλεπτο, πήρε τη νίκη και «έσπασε» την έδρα των Πανθήρων. Ο Άρης χρειάζεται πλέον μία νίκη, την Τετάρτη 09/04 (20:30) στο «Nick Galis Hall», για να πάρει την πρόκριση στον τελικό των Play Off.
Οι «κιτρινόμαυρες» ήταν άστοχες στο πρώτο μέρος, το οποίο έληξε με 23-11. Οι γηπεδούχες κράτησαν τον έλεγχο μέχρι το 30’, όμως στο τέλος ο Άρης έκανε τη μεγάλη ανατροπή και κέρδισε.
Διαιτητές: Τοπαλίδης-Τσάνταλης-Παπαθανασίου
Δεκάλεπτα: 10-7, 23-11, 36-25, 45-46
Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης): Ανδρικοπούλου 9, Νίκολιτς 17(3), Χωλοπούλου 3, Τσάντα 6, Βλάχου 5, Παπαδοπούλου 2, Παναγιωτίδου, Μαραβέγια 3(1), Μιχαηλίδου.
ΑΡΗΣ (Κωτούλης): Τιουτιουντζίεβα 9, Κερασοβίτη 11(2), Μπαλτζή 8, Αδαμίδου 6, Αγραφιώτη 6, Τσιαρσιώτη 6, Κοτζαμπάση.
