Σε θέση… μάχης ο Άρης! Νίκη για να μείνει ζωντανός

Τα λόγια έχουν στερέψει. Ο Άρης δίνει σήμερα ένα παιχνίδι, το οποίο όχι άδικα, έχει χαρακτηριστεί ίσως και μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της επιβίωσης. Κόντρα στον Παναιτωλικό (7.30μ.μ.-PRESSARIS LIVE), μέσα στο αήττητο φέτος Αγρίνιο, οι κίτρινοι είναι σε θέση μάχης και θέλουν μια νίκη που “ζυγίζει” κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς.

Μια νίκη που θα δώσει την ευκαιρία να πιστέψουν όλοι και πιο πολύ ο ίδιος ο Άρης και οι παίκτες του, ότι “δεν τελείωσαν” και παραμένουν “ζωντανοί στη σκηνή”.

Αγωνιστικά ο Σούλης Παπαδόπουλος θα κατεβάσει μια ομάδα με αρκετές αλλαγές για μια ακόμη φορά. Απόντες οι τιμωρημένοι Τάτος, Ηρακλής, οι τραυματίες Καμινιώτης, Οικονομόπουλους και οι Αγκάνθο, Τάτος.

Η ενδεκάδα ίσως κρύβει εκπλήξεις. Ένα πιθανό σχήμα είναι: Διούδης, Ψυχογιός, Βανγκέλι, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Τσιάρας, Σουνάς, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Μανιάς.

Στην αποστολή των κιτρίνων μετέχουν ακόμη οι: Πουλίδο, Ρένια, Αγγελούδης, Γκόλιας, Γουναρίδης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Παπαδόπουλος.

Από την άλλη πλευρά στην αποστολή του Παναιτωλικού μετέχουν δεκαεννέα ποδοσφαιριστές, οι: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Νταλμά, Γκάλο, Ανέν, Τζούνιορ, Καλί, Μαρτίνες, Θεοδωρίδης, Κούσας, Κουτρομάνος, Μελισσάς, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Σφακιανάκης, Στεφανάκος, Ράφαελ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιάχος (Χίου)  με συνεργάτες τους Μιχάλη Καρσιώτη (Κορινθίας), Αντώνη Καρατζίκα (Αθηνών), με 4ο διαιτητή Γεράσιμο Ντίτσιο (Πρέβεζας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι  Γιώργος Αμυγδαλής από τις Σέρρες.

To Top