Η έξοδος του Κόντη και η… καρτέλα!

ΚΟΝΤΗΣ-ΝΑΙ

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης αλλάζουν το διοικητικό χάρτη. Σε αυτόν, όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι ο Γιάννης Κόντης. Ο νυν εκτελεστικός διευθυντής, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αξιώνει την εξυπηρέτηση της… καρτέλας του, εφόσον τελικά αποχωρήσει!

 Ο Κόντης μπορεί να έχει δηλώσει πολλάκις ότι τελεί υπό παραίτηση, αλλά ήταν αυτός όμως που λειτουργούσε ως ο απόλυτος ρυθμιστής και κυρίαρχος των εξελίξεων με διοίκηση Αθανασιάδη και ο εμπνευστής της πρότασης που παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε από το σώμα της Κοινωνίας Μελών.

Αυτός μιλούσε με τους ποδοσφαιριστές και τους ατζέντηδες, αυτός προχώρησε την εφαρμογή του πρότζεκτ της επόμενης μέρας του Άρη. Ήταν αυτός που «έτρεξε» και τον φάκελο της αδειοδότησης. Είναι αλήθεια ότι αυτήν την στιγμή συγκεντρώνει τα… «πυρά» για τους χειρισμούς του στο θέμα της αδειοδότησης, αλλά κυρίως για την κωλυσιεργία της υλοποίησης του πλάνου που είχε προτείνει, με την εισροή κεφαλαίων από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ιδιαίτερα… ενοχλημένοι και δυσαρεστημένοι εμφανίζονται απέναντι του και οι οργανωμένοι οπαδοί, αφού είχε δεσμευτεί δημόσια για πράγματα που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.
Με βάση τις συνολικές εξελίξεις ο Γιάννης Κόντης θα αποχωρήσει εντός των ημερών από «τον Άρη της επόμενης μέρας». Εκτός κι αν δρομολογήσει με πράξεις πια τις υποσχέσεις και εμφανιστούν τα χρήματα που έχει υποσχεθεί για τη σωτηρία της ΠΑΕ.

«Εάν εμφανίσει τα 2-2,5 εκατομμύρια ευρώ ή έστω σημαντικό μέρος αυτών, ώστε να αποδείξει ότι μπορεί να εφαρμόσει το πλάνο εξυγίανσης τότε όλα αλλάζουν» έλεγαν άνθρωποι που είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων με χαρακτηριστικό τρόπο!
Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, ο Γιάννης Κόντης διαπιστώνοντας ότι δεν έχει πλέον ρόλο και θέση στην ομάδα, φέρετε να αξιώνει χρήματα που θεωρεί ότι του αντιστοιχούν και μπήκαν ειδικά τις τελευταίες βδομάδες για να προχωρήσει η ΠΑΕ. Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν και για την προσωπική καρτέλα του στο λογιστήριο, σε συνδυασμό με την αμοιβή που προβλέπεται στο συμβόλαιο του ως εκτελεστικού διευθυντή.

Πρόκειται για τις ιδιαιτερότητες της υπόθεσης Κόντη, για τις οποίες αναφερθήκαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα θέμα ανοιχτό το οποίο θα πρέπει να κλείσει, ώστε να προχωρήσει ο κιτρινόμαυρος σύλλογος!

To Top