ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπράμπετς: “Σημαντικός βαθμός για την πορεία μας, το μυαλό μας τώρα στην ΑΕΚ”

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε τόσο στο βαθμό που πήρε ο Άρης όσο και στην εικόνα που εμφάνισε η ομάδα του. Παράλληλα αναφέρθηκε στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

“Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να μην φύγουμε με άδεια χέρια από εδώ. Πήραμε έναν βαθμό που θα αποδειχθεί σημαντικός στην πορεία. Αυτό που δεν με ευχαρίστησε ήταν η εμφάνισή μας. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν πιάσαμε τα στάνταρ του τελευταίου διαστήματος, οπότε περίμενα να παίξουμε καλύτερα”, είπε αρχικά ο Τσέχος στόπερ, για να τονίσει στη συνέχεια την ανάγκη αποτελεσμάτων σε παιχνίδια με τις… μικρές ομάδες: “Μετά από τρία χρόνια πιστεύω ότι παίρνουμε καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι. Το πρόβλημα είναι με τις λεγόμενες… μικρές ομάδες. Καλά τα πάμε και φέτος στα ντέρμπι αλλά τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό”.

Ακόμα ο Μπράμπετς αναφέρθηκε στον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ, λέγοντας: “Έχουμε την εμπειρία της περσινής σεζόν και ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι… Όλοι θυμόμαστε πώς πήραμε την πρόκριση στα πέναλτι. Έχουμε ξανά την ίδια διαδικασία. Το μυαλό μας είναι εκεί. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

To Top