ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Άρης που αρνείται να χάσει ακόμη και σε μια μέτρια βραδιά και κερδίζει την αναγνώριση!

Ο Άρης έκανε μια μέτρια εμφάνιση χθες στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό που έπαιζε τον δικό του “τελικό”. Είχε μερικά καλά διαστήματα, δεν είχε την απόδοση όπως στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όμως κατάφερε να φύγει αήττητος χάρη στην ποιότητα του Μορόν, αλλά και το μέταλλο που έχει προσδώσει στην ομάδα ο Άκης Μάντζιος.

Ένας Άρης που δείχνει ξεκάθαρα από χθες ότι έκανε μια ομάδα που αρνείται να χάσει ακόμη και σε μια μέτρια βραδιά και κερδίζει την αναγνώριση από όλους, όντας στην 1η θέση της βαθμολογίας μετά τις ήττες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Άρη τα είπε σχεδόν όλα μέσα σε μερικές αράδες… “Νομίζω μας βλέπουν διαφορετικά και το καταφέραμε μόνοι μας. Δεν μας το χάρισε κανένας. Το καταφέραμε με τη δουλειά μας, με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια. Είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό. Μας αρέσει που είμαστε ψηλά αλλά υπάρχει δρόμος και οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι. Να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια”.

Κι έτσι είναι… Ο Άρης κερδίζει την αναγνώριση χάρη στις εμφανίσεις του και την ποιότητα του. Τι κι αν χθες βασικά γρανάζια, όπως π.χ. ο Μόντσου ή ο Μάνου Γκαρθία ήταν σε χαμηλές πτήσεις; Τι κι αν είχε ένα διάστημα στις αρχές του β΄ μέρους, όπου κινδύνεψε να χάσει τον έλεγχο του αγώνα και να δεχθεί δεύτερο γκολ;

Ο Άρης χθες έφυγε με την ψυχολογικής σημασίας ισοπαλία χάρη στην ποιότητα του Μορόν, την καλή απόδοση του Σιφουέντες που έμοιαζε μόνος κάποιες στιγμές στον χώρο του κέντρου, αλλά και τις εύστοχες αλλαγές των Φαμπιάνο και Χουάνκαρ που έσωσαν ουσία στους κιτρινόμαυρους.

Όσο για την επόμενη μέρα του… πρωτοπόρου Άρη; “Ξεκινήσαμε καλά και αποκτούμε τον σεβασμό όλων. Δεν τέθηκε πότε στόχος το πρωτάθλημα. Αυτό το κάνουν άλλοι για να βάζουν πίεση στην ομάδα και να αποδεικνύει πράγματα. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Ο στόχος ήταν η 4άδα και για αυτό συνεχίζουμε. Για να διεκδικήσεις άλλωστε το πρωτάθλημα, πρέπει πρώτα να πας στην 4άδα”, όπως σχολίασε σεμνά και ταπεινά ο Άκης Μάντζιος.

To Top