ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Μας βλέπουν διαφορετικά, δεν μας το χάρισε κανείς, το καταφέραμε μόνοι μας”

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην εικόνα του Άρη και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, μετά την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό:

Για το παιχνίδι: “Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Ο στόχος μας ήταν η νίκη… Θεωρώ όμως ότι δεν είχαμε την απόδοση άλλων αγώνων για να διεκδικήσουμε τη νίκη από το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο αντιδράσαμε με τις αλλαγές, ισοφαρίσαμε και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας κρατάει ψηλά, απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλη πίεση σήμερα. Ακόμα και χωρίς την καλύτερη εικόνα μας, μας ικανοποιεί ο βαθμός της ισοπαλίας”

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν φέτος οι αντίπαλοι τον Άρη: “Νομίζω μας βλέπουν διαφορετικά και το καταφέραμε μόνοι μας. Δεν μας το χάρισε κανένας. Το καταφέραμε με τη δουλειά μας, με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια. Είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό. Μας αρέσει που είμαστε ψηλά αλλά υπάρχει δρόμος και οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι. Να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια”.

Για την εικόνα του πρώτου μέρους: “Σίγουρα δεν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας. Ξεκινάμε από εκεί. Δεν είχαμε επιθετικότητα και ένταση. Ειδικά στο πρώτο μέρος είχαμε μεγάλες αποστάσεις και αυτό δημιουργούσε πρόβλημα”.

Για τον Σαβέριο: “Να πω ότι για εμάς αυτή την περίοδο υπάρχει όλο το γκρουπ και πρέπει να παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις. Παιδιά που πέρυσι ήταν βασικοί και φέτος είναι εκτός αποστολής. Είναι δύσκολο αλλά μιλήσαμε με τα παιδιά και τους είπαμε ότι όλοι υπολογίζονται. Υπάρχουν κάποιες σκληρές αποφάσεις. Ο Κίκε βοήθησε και ήταν αρκετά καλή η παρουσία. Θα έρθουν και οι υπόλοιποι να παίξουν. Θα τους χρειαστούμε όλους”.

Για τον χρόνο συμμετοχής σε Κουάισον: “Αυτή τη στιγμή το ζητούμενο για τον Κουάισον είναι να έρθει στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας. Οταν θα το κάνει, θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα πράγματα”.

Για την κατάσταση του Σιφουέντες: “Είχε ένα χτύπημα, δεν νομίζω πως είναι κάτι σημαντικό.”

Για το ματς του κυπέλλου με ΑΕΚ: “Να ξεκουραστούμε σήμερα και από αύριο θα το δούμε. Μας ενδιαφέρει πολύ το ματς και θα πάμε να το διεκδικήσουμε”.

Για το νέο φορμάτ: “Δεν μας ενδιαφέρει το φορμάτ. Θα φανεί εάν είναι καλό ή όχι. Οπως έγινε όμως, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Στο 5-8 μόνο μοιράζονται βαθμοί στη μέση. Και στον υποβιβασμό υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν ασχοληθήκαμε όμως με αυτό. Σεβαστή η απόφαση της λίγκας. Βάλαμε εξ αρχής στόχο την 4άδα και να δούμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει”

Για το αν ο Άρης πάει για πρωτάθλημα: “Ξεκινήσαμε καλά και αποκτούμε τον σεβασμό όλων. Δεν τέθηκε πότε στόχος το πρωτάθλημα. Αυτό το κάνουν άλλοι για να βάζουν πίεση στην ομάδα και να αποδεικνύει πράγματα. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Ο στόχος ήταν η 4άδα και για αυτό συνεχίζουμε. Για να διεκδικήσεις άλλωστε το πρωτάθλημα, πρέπει πρώτα να πας στην 4άδα”.

To Top