Μπάσκετ γυναικών: Στον Άρη η Χριστίνα Τιουτιούντζιεβα

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών, ανακοινώνουν την απόκτηση της Χριστίνας Τιουτιούντζιεβα για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Αναλυτικά:

Η Hristina Tyutyundzhieva είναι γεννηθείσα στις 23 Ιουνίου του 1993 στη Σόφια της Βουλγαρίας και με ύψος 1.89, αγωνίζεται στη θέση 5. Ξεκίνησε την καριέρα της στη Γαλλία, όπου αγωνίστηκε για επτά χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας γυναικών, με την ομάδα της Tarbes Gespe Bigorre, με συμμετοχή και στους αγώνες της Euroleague και του Eurocup. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε με τις ομάδες της Avenir και Saint Paul Reze στη Γαλλία, την ομάδα της Beroe Stara Zagora στη Βουλγαρία, την ομάδα της MSP Rheinstars Bergidche Loewen στο πρωτάθλημα της Γερμανίας, και την ομάδα της Amatori Pall. Saνvona στην Ιταλία. Τέλος, πριν έρθει στον ΑΡΗ, αγωνιζόταν με την ομάδα της CSP Nantes στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών στη Γαλλία.

Η Hristina σήμερα είναι επίσης μέλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών Βουλγαρίας.

Μετά τη συμφωνία της με τον ΑΡΗ, η Hristina Tyutyundzhieva δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος αυτής της νέας πρόκλησης και το να είμαι μέλος της οικογένειας ενός ιστορικού συλλόγου όπως ο ΑΡΗΣ, είναι τιμή. Ελπίζω μαζί να καταφέρουμε να δουλέψουμε για καλά αποτελέσματα! Πάμε ΑΡΗ!!».

To Top